Jump to content

Sanja92

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Sanja92 objavio

  1. Znaci ne moze se zaliti policiji? Strasno..mislim ne opravdavam ga uopce sto se voznje sa 0.5 tice samo trazim moguci izlaz kojeg ne vidim. Problem.je sto ce sada i on i roditelji postati teret drzavi ☹
  2. Znaci li to da nema apsolutno nikakve nade da mu se smanji makar za jedan kazneni bod sto bi ostavilo mogucnost da zadrzi vozacku? Oprostite na tolkom pitanjima ali doslovno cijela obitelj ovisi o njemu.
  3. Na zalost sjeo je za volan jer je isao po sestru kojoj je na poslu pozlilo. Znate li kakva je procedura ako pokrece upravni spor?
  4. Moze li se ikako ublaziti ta kazna,da li imate saznanja buduci da mu o tome ovisi posao ,a obiteljska situacija je dosta teska po tom pitanju jedini radi a zivi sa bolesnim roditeljima. Da li imate saznanja jel ikad ikome uspjela nekakva zalba ili sto vec mada pise da na zalbu nema pravo
  5. Pozdrav. Brat je dobio kaznu radi prebrze voznje u alk.stanju posto je mladi vozac trebo je imat 0.0 on je imao 0.6 i kaznili su ga oduzimanjem.vozacke na mjesec dana. U tih mjesec dana sjeo je jednom za volan jer je sestri pozlilo i vozio je na hitno. Zaustavila ga policija i nasli su da nema dozvolu upravljanja vozilom. To je bilo u veljaci ove godine. U 6.mjesecu imao je sud gdje je dobio novcanu kaznu od 10000 kuna i zabranu odnosno oduzimanje vozacke na mjesec dana u prosincu. Da bi danas iz policijske postaje doslo rjesenje razlicito od ovoga sa suda i u njemu pise da mu se oduzima vozacka dozvola na dvije godine i ponistava se znaci mora ponovno nakon dvije godine polagati vozacki. Molim ako netko nesto zna da mi pojasni kako je dobio dva razlicita rjesenja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija