Jump to content

anga123

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je anga123 objavio

  1. Sivko, ne razumijem koga točno moram kontaktirati. Može još jedno pitanje osim ovoga: frendica je također zbog vožnje u alkoholiziranom stanju dobila kaznu 3000 kn i 1 mjesec bez vozaćke (ne znam koliko je točno napuhala, ali manje od 1 promila). Također joj je to prvi prekršaj. Žalila se i od Općinskog suda u Zd je dobila preinaku prijedloga kojom joj se ukida zaštitna mjera zabrane upravljanja od 1 mjesec. U uputi o pravnom lijeku piše da nema prava na žalbu po članku 244. stv. 3 Prekršajnog zakona. Može li mi to netko razjasniti?
  2. Provjerila sam danas status vozačke - važeća je i kaznu sam platila. S obzirom da neki tu na forumu pišu da treba doći doma rješenje od policije, a neki da se počne računati od dana kad platiš odnosno kad oni to zaprime i promjene status, može li mi netko odgovoriti što je točno? Stvar je u tome da bih htjela da počne kad već mora što prije, jer mi je "lakše" sad biti bez vozačke nego kasnije.
  3. Evo i meni se to dogodilo. Naime, dobila sam kaznu zbog 1,54 promila 10 tisuća kuna uz 3 mjeseca bez vozačke. Stvarno ne razumijem kako mi nisu smanjili bar dio, s obzirom da sam nezaposlena, a i s obzirom da mi je to prvi prekršaj ikad u 10 godina vozačkog "staža"..
  4. Hvala na odgovorima. U redu je plaćati Internet bankarstvom ili postoji neka caka? Svega me strah baš zbog ovog što ste prethodno naveli, a i prvi mi je put 😂
  5. Pozdrav, u listopadu su sam počinila prometni prekršaj vožnje u alkoholiziranom stanju s 1,54 promila. To mi je prvi prometni prekršaj i podnijela sam žalbu na visinu novčane kazne (10 tisuća kuna) i zabrane upravljanja B kategorijom (3 mjeseca). Međutim, Visoki prekršajni sud u Zagrebu, od kojih sam očekivala odgovor 10 mjeseci (25. 10. počinjen prekršaj, 26. travnja napisana presuda, 25. kolovoza dostavljena?) odbio je žalbu u cijelosti. 1. pitanje: Plaćam li sada 2/3 kazne ili cijelu? 2. pitanje: Od kada mi prestaje, na 3 mjeseca, važiti vozačka dozvola? Molim pomoć, lijepi pozdrav 😃
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija