Jump to content

podr

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je podr objavio

  1. Pozdrav, da li netko ima tekst ZK zabilježbe iz nekog zk izvadka, za slučaj kada se upisuje zabilježba pravomoćne građevinske dozvole izdane prije 1991. godine kao akt za uporabu. Hvala.
  2. A što ako on to ne učini? Postoje li kazne ili slično? Poznat mi je slučaj gdje stranka posjeduje rješenje o izvedenom stanju gotovo tri godine, a ništa nije poduzela po istome.
  3. Postoji li zakonski rok za uknjižbu legaliziranog objekta nakon pravomoćnosti i izvršnosti rješenja o izvedenom stanju. Hvala.
  4. Što se može učiniti za slučaj kada je geodet predao katastru elaborat na pregled, a nije pozvao susjedne vlasnike na terensko mjerenje? Uložila sam prigovor, ali katastar je ipak usvojio zahtjev za pregled i potvrđivanje elaborata.
  5. A što ako je susjed ozakonio objekt koji je prekoračio među. Može li ga upisati u katastar?
  6. Javni poziv za uvid vid u spis upravnog tijela kod legalizacije se objavljuje na oglasnoj ploči upravnog tijela. Znači li to molim da se svako malo mora ići u zgradu upravnog tijela i čitati oglasnu ploču? Hvala na odgovoru!
  7. Da li se može podnijeti prijava građevinskoj inspekciji radi određenih nepravilnosti, u slučaju kada je objekat već prije nekoliko godina dovršen, ali još nije legaliziran niti uknjižen? Hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija