Jump to content

paulo

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Malo sam zbunjen, kako to mislite tko zna šta su oni tamo napisali? Piše samo u nalazu pad sa bicikla, dakle ni sa kim ja nisam o tome detaljno razgovarao, niti sam s kim pričao, pogotovo ne s policijom. Mislite da bi trebao dobit obvezni prekršajni nalog bez da se zna gdje se i kad se navodni prekršaj dogodio? Pitam, jer se nikad nisam s tim susreo?
  2. Nisam ja ništa rekao, jer me nitko ništa nije ni pitao. Došao sam na hitnu sam, oni napisali pad s bicikla i to je to. Mene je zanimalo je li mi dolazi poziv od policije da dam izjavu ili kako je sivko napisao da dođu na vrata (sumnjam obzirom na COVID situaciju), jer bez vremena i mjesta radnje još nisam čuo da se izdaje prekršajni nalog. E sad ako do toga dođe ide ovo s dvorištem, jer samo ja i moji ukućani znaju gdje sam pao.
  3. Ali ovo je dovoljno da ih se "riješim". Također, ne mogu mi poslat prekršajni bez da ja dam izjavu ili njihovog "očevida", "rekonstrukcije" etc. tj. biločega šta se evidentira kao famozni trošak utvrđivanja prekršaja? (pitam jer živimo gdje živimo, pa da me logika ne poklopi) P.S. Sad našoj državi nikad dosta novca, pa se ne ufam u to da će me mimoić poziv, vi mislite da bi moglo bez toga?
  4. Dakle, pao sam u dvorištu obiteljske kuće i to je to, ništa dodavat, ni oduzimat. Nisam razmišljao odmah kad sam došao na hitnu na taj apsurdan zakon, ali što sad mogu. Po iskustvu, kad obično dođe taj poziv od PP da se da izjava?
  5. Poštovanje, Ovako, prije 10-ak dana mi se dogodila nezgoda, nije me pokupila hitna, nije bilo policije, ali sam sam otišao na hitnu jer sam malo natukao rame, te u nalazu samo piše pad s bicikla. Ništa specificirano, ni kako, ni gdje, ni kad već samo to i navedene ogrebotine i masnice. Dežurni policajci sa mnon tamo nisu pričali. Zasad mi ništa nije došlo od policije, pretpostavljam da bi trebao dat nekakvu izjavu njima, jer za prekršajni nalog treba identificirat počinitelja, mjesto i vrijeme nesreće pretpostavljam. Pošto nije navedeno gdje sam se ozlijedio, moguće je da je to bilo i u dvorištu od kuće, ne na prometnici. Sad je li takvo što dovoljno ili imate još kakvi prijedlog, kad ili ako dobijem poziv od policije. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija