Jump to content

Linas

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobar dan, zanima me ima li tko informaciju od kada pocinje teći kazna zabrane upravljanja kategorijom na mjesec dana? Decko je dobio kaznu 3 000kn i mjesec dana zabrane voznje C kategorije, ali od kada pocinje tih mjesec dana? Od dana placanja kazne ili? Kada je dobio kaznu za B kategoriju 4 000kn i mjesec dana bez B kategorije, 9og je platio kaznu i do 9 iduci mj je kao tih mj dana, tj to je onda i vise od mjesec dana ali u redu....
  2. aha samo ta kategorija u redu puno hvala malo me smirila ta informacija
  3. ajoj..... a koliko se ceka otp na neko rijesenje il da to stupi na snagu, prvi puta ne kao zalba nego prvo rijesenje i uzima se samo kategorija na kojoj je prekršaj napravljen zar ne?
  4. Postovanje, moze li mi tko pomoci s informacijama? Znaci, decko je jucer na poslu vjerojatno pozurio na žuto svijetlo i tako prosao kad se upalilo crveno, i za njim odma policajac na motoru, i uzeo podatke, zapisao registraciju kamiona, rekao da je kazna od 3 000 do 7 000kn, 3 kaznena boda, oduzimanje vozacke na mj dana.... da li bi to stvarno tako bilo ili bi ipak bili blazi posto nikad nije bio kaznjavan niiti nista?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija