Jump to content

Arwenss

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Arwenss objavio

  1. Nije to, nego su 2 vlasnika prostora rodbinski vezana ali u lošim odnosima pa se jedna strana inati. Slike prostora su na internetu, a može ga obilaziti i provjeravati kad god želi.
  2. Hvala Vam. Da , upravo to su htjeli staviti u ugovor. Užas.
  3. Pozdrav, molim pomoć. Uzimamo lokal u najam u kojem će biti naša roba (znači trgovina) a zakupodavac traži da ima jedne ključeve. Mi se boljimo da u tom slučaju može slobodno ući i otuđiti naše stvari. Da li je to po zakonu ili kako se ograditi od toga? Hvala.
  4. Ok, ali šta da traži? Mi smo prostor kompletno sredili i sad opet imamo šta popravljati
  5. Jesu, to je popucalo prije nego što su ih zatvorili ali će uskoro početi raditi. Problem će se nastaviti, oni će trčati, a nama se sve tresti i pucati...:( Da ne spominjem kako se kućni red ne poštuje...
  6. Pozdrav, evo ako mi netko može pomoći šta napraviti. Imamo trgovinu u jednom centru gdje je iznad nas sportsko rekreativni klub, koji je postavio trake za trčanje. Mi smo nedavno ušli i uredili kompletan lokal, međutim od njihovog trčanja po traci kod nas sve vibrira i zidovi su naočigled počeli pucati. Kad smo ih zvali da pogledaju rekli su nam da majstori nisu dobro odradili posao, što naravno ne stoji. Također, registrirani su za 9319 - Ostale sportske djelatnosti- šta to obuhvaća? Bojim se da stvaranje buke trčanjem po trakama ne nikako. Hvala svima unaprijed.
  7. Pozdrav, molim pomoć. Poslovni prostor je u najmu, ugovor je istekao a firma s kojom je ugovor bio napravljen otišla je u stečaj. Najam i režije nisu plaćali gotovo 2 godine, stalno su obećavali platiti, a većina te situacije nije bila poznata zbog određenih okolnosti. Tek se nedavno za sve to saznalo. Nakon svih obavijesti na koje su se oglušili promijenjena im je brava lokala, međutim unutra je sve puno njihovih stvari. Kako to riješiti? Hvala svima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija