Jump to content

makadam123

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je makadam123 objavio

  1. Pozdrav evo me na temi nakon par mjeseci, jer sam dobio poštu od global guarantee (iz estonije). dug koji sam imao prema njima je preuzelo drugo trgovačko društvo i poslali su mi broj računa na koji bi trebao uplatiti novce. Ali prema sudskoj odluci meni je taj dug otpisan. Zanima me da li sud obavještava da su meni dugovi otpisani?
  2. pogledao sam što mi piše na e-blokade u očevidniku neizvršenih osnova za plaćanje piše da nema podataka za zadane kriterije. u specifikaciji izvršenja osnova za plaćanje izbaci mi 10 ovrha. od toga 8 ovrha je isto kao i na papirima sa suda. Ali na svih 10 ovrha za sve dugove piše: trajna nemogućnost izvršenja-obustava. To bi onda značilo da je sudska odluka pravomoćna?
  3. puno hvala na odgovoru imao sam 3 predmeta koje je preuzeo eos matrix od ht-a. ti predmeti su obuhvaćeni rješenjem, a oni mene i dalje zovu i nude mi 20% popust . ovo rješenje je donešeno prije cca 3 tjedna , pa možda oni još nisu obavješteni?
  4. ja sam baš neki dan dobio rješenja sa suda. pa da ne otvaram novu temu postavit ću ovdje pitanje. Meni nigdje u rješenju ne piše da će me nadzirati 5 godina kako sam čitao na nekim temama po forumima, pa ako može neko reći nešto više o rješenje bio bi zahvalan. Općinski sud u.................... riješio je 1) Otvara se jednostavni postupak stečaja na imovinom potrošača..... 2) Zaključuje se jednostavni postupak stečaja nad imovinom potrošača 3) Oslobađa se potrošač........ preostalih obveza u odnosu na slijedeće osnove za plaćanje i vjerovnike(ovrhovoditelje). Sad su tu navedenim ovrhovoditelji i glavnica, kamata i trošak za svakoga posebno. a obrazloženje sam slikao
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija