Jump to content

Nalyyounis

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Nalyyounis

  prezime

  Pozdrav.. Možda je ovo što ću napisati šokantno za nekoga ali tako je.. Imam jedan problem i ne znam kako ga riješiti. Živim u Njemačkoj sa suprugom. Udala sam se za njega u Bosni prije 3 godine. Izhitreno sam na vjenčanju uzela njegovo prezime i tako piše na vjenčanom listu. Međutim, vratili smo se u Njemačku nakon 2 dana i ja sam se u međuvremenu predomislila. Nisam još prijavila brak i nisam promijenila prezime jer to više ne želim. Znam da mi ni osobna ne vrijedi jer sam dobila kaznu od 3000 kn na granici, kad sam putovala prije 2 godine. Matični ured zovem ali ih ne mogu dobiti, na mail
 2. Pa to sam i napravila. Platila sam odvjetnici 900 kn i dala punomoć da mi provjeri stanje stana koji sam nasljedila sa sestrom. Ona je izgleda samo nazvala odvjetnika moje sestre koji jij je rekao njegovo potraživanje i ovrhu. To mi je i rekla. Nista vise ...a ja na vlasnickom vidim zabiljezbu dvije. Ako prijateljici dam punomoc, kakva ona treba biti? Ja sam u Njemačkoj.
 3. Pozdrav! Platila sam 900 kn odvjetnici da mi vidi što je sa stanom koji sam naslijedila u Hr. Ona mi je samo javila da imam ovrhu za odvjetnika ali ja vidim na vlasničkom listu dvije ovrhe i ne znam ništa o njima. Kako da iz inozemstva saznam iznos i ovrhovoditelja?? Pokušala sam na e- predmetu ali nisam ništa dobila.
×
×
 • Napravi novi...