Jump to content

Nalyyounis

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Nalyyounis objavio

  1. Zivim u Njemackoj 6g. Htjela bih snimiti dokumentarni film kao amater. Tema su dogadjaji iz vlastitoga zivota. Veoma slicno slucaju Sarme Mengalis. Manipulacije, lazi, afere, izvlacenje novaca, iskoristavanje. Imam mnogo materijala u obliku slika, videa i razgovora preko watsupa. Da li to smijem objavitti u filmu i sto, ustvari, smijem od toga objaviti a da me netko ne tuzi? Koji Zakon o tome odlucuje? Hvala.

    prezime

    Pozdrav.. Možda je ovo što ću napisati šokantno za nekoga ali tako je.. Imam jedan problem i ne znam kako ga riješiti. Živim u Njemačkoj sa suprugom. Udala sam se za njega u Bosni prije 3 godine. Izhitreno sam na vjenčanju uzela njegovo prezime i tako piše na vjenčanom listu. Međutim, vratili smo se u Njemačku nakon 2 dana i ja sam se u međuvremenu predomislila. Nisam još prijavila brak i nisam promijenila prezime jer to više ne želim. Znam da mi ni osobna ne vrijedi jer sam dobila kaznu od 3000 kn na granici, kad sam putovala prije 2 godine.  Matični ured zovem ali ih ne mogu dobiti, na mail ne odgovaraju. Ambasada mi također nije na to pitanje odgovorila. Kako mogu ostati vjenčana ali sa svojim dosadašnjim prezimenom???

  2. prije 3 sati , Borbena7 je napisao:

    Možete osobno pristupiti i napraviti uvid u spis ili dati punomoć odvjetniku da to napravi za Vas.

    Pa to sam i napravila. Platila sam odvjetnici 900 kn i dala punomoć da mi provjeri stanje stana koji sam nasljedila sa sestrom. Ona je izgleda samo nazvala odvjetnika moje sestre koji jij je rekao njegovo potraživanje i ovrhu. To mi je i rekla. Nista vise ...a ja na vlasnickom vidim zabiljezbu dvije. Ako prijateljici dam punomoc, kakva ona treba biti? Ja sam u Njemačkoj.

  3. Pozdrav! Platila sam 900 kn odvjetnici da mi vidi što je sa stanom koji sam naslijedila u Hr. Ona mi je samo javila da imam ovrhu za odvjetnika ali ja vidim na vlasničkom listu dvije ovrhe i ne znam ništa o njima. Kako da iz inozemstva saznam iznos i ovrhovoditelja?? Pokušala sam na e- predmetu ali nisam ništa dobila.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija