Jump to content

Dariola99

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Radi se o XXXX Osiguranju.I slušajući Vas i ostale smatram da je ipak najbolje uzeti odvjetnika koji se bavi takvim stvarima,jer čisto sumnjam da ce osiguranje ponuditi adekvatnu odštetu s obzirom na sve.Još me čeka rehabilitacija u toplicama.Hvala Vam svima na savjetima.Mislim da na svoju ruku boriti se sa osiguravajućim kućama jako teško i neuspješno.
  2. Trenutno mi je najbitniji oporavak.Sad zbilja nisam pametan da li uzeti i zvati odvjetnika,ili vidjeti na svoj način koliko će ponuditi osig kuća prvo.Što mislite otprilike koja bi bila visina od najmanje pa do najveće odštete za tako tešku ozljedu.Jer tko zna kad,i što ću moći raditi u budućnosti.Hvala.
  3. Poštovanje.Imao sam tešku prometnu nesreću.Tata je vozio,ja na zadnjem sjedalu vezan.Sletili smo u zavoju gdje sljeću stotine automobila.Brzina je bila prilagođena,ali pošto je pao pljusak samo nas je bacilo u kanal.Ja sam zadobio frakturu kralježnice,ležao 8 dana u bolnici,operiran.Ugrađene mi pločice i vijci.Sad me zanima što činiti?Znam da imam pravo na odštetu te kolika bi ona trebala biti cca??Većina kaže da ne uzimam odvjetnika.Molim neki savjet.Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija