Jump to content

Ninci

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poslala sam im odstetni zahtjev,na koji su oni odgovorili sa zakonskim zakasnjenjem, dosli, napravili zapisnik o steti i utvrdili stanje, (da je parcela ogradjena),koji su oni, kao i ja potpisali. Nakon toga mi se nisu vise pismeno ocitovali. Kakvom odvjetniku bi se trebala javiti? Naime, nemam bas novaca, ali spremna sam se odreci cijelog iznosa u korist odvjetnika, cisto jer su mogli bar srnu ponuditi ili nesto, jer ih vidim kako ih tovare u gepek skoro svake noci, u sto sam sigurna da takodjer nije legalno.
  2. Ne znam da li sam upit postavila u pravu rubriku? Jer jasno vidim, iako sam ja postivala zakonske rokove, oni ih ne postuju i ne odgovaraju, ni putem maila, ni preporuceno niti telefonskim pozivom. Pa ukoliko sam vec perad ogradila, zar me bas nijedan zakon ili nesto ne stiti? Zivim od te peradi i u pitanju su bili paun, morke i vrlo cijenjena francuska kokos, ne obicne koke. Donjele bi mi zaradu od 20 000 kuna, da mi ih lisica nije poklala u ogradjenom dvoristu, za vrijeme dana i to jos pod stalnim video nadzorom.
  3. Molim Vas savijet. 3.6.2020, za vrijeme dana upala mi je lisica u ogradjeno dvoriste i napravila izravnu stetu od 2700 kn. Usprkos mojim pisanim zahtjevima,nisu mi odgovorili do 20.6. Kada je napravljen zapisnik od strane lovackog drustva. Od tada mi nisu nista odgovorili. Cijeli pokolj je snimila nadzorna kamera. Molim vas za pomoc. Puno hvala Nina
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija