Jump to content

Cailin123

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zanima me postoji li na sudu postupak protiv nekoga tko baca crnu magiju na osobu vec godinama? Naime bliska osoba trpi mentalne napade i sustavno unistavanje zdravlja od samoprozvanog gurua, zapravo crnog maga. Osoba koja to radi napisala je par knjiga, od kojih smo neke uspjeli izbaciti iz samo jedne knjizare. Pritom ta osoba nije nista ucinila da se to zaustavi(cije su knjige, jer zna da je kriv). Prijavljivan je na policiju dva puta , bezuspjesno. Molim Vas za savjet. Hvala lijepa ! Zaboravila sam napisati da je doticni takoder bliskoj osobi nudio novce prije par godina, da ode iz HR koje on nije prihvatio. Zanima me spada li i to u krivicno djelo. Hvala lijepa !
  2. Ok, hvala Vam još jednom od srca na odgovoru! Svako dobro! 😃
  3. Zanima me još predaju li oni moj dug Eos Matrixu i treba li se ispunjavati bianko zadužnica?
  4. U redu. Puno Vam hvala na odgovoru!
  5. U redu, hvala Vam na odgovoru. Možete li mi objasniti što to znači i znate li je li se s njima da dogovoriti oko naplate? Da se to nekako podijeli?
  6. Poštovanje, danas sam vratila karticu Dinersu jer je nisam u mogućnosti plaćati više. Iznos mi je 9960 kn i prvo sam dogovorila da ću platiti u 2 rate, no međutim kako ipak neću biti u mogućnosti vratila sam ima karticu i zvala u odjel naplate na što su mi rekli da nisam trebala vraćati karticu i da će mi sada cjelokupni iznos biti 12000 kn i da gubim kreditni rejting . Pošto sam rekla da nisam u mogućnosti vratiti cijeli taj iznos odjednom, dogovorili smo da uplatim 1000 kn 15.9. a da ćemo se za ostatak onda dogovoriti kad dođe cjelokupni račun. Zanima me ovo za kreditni rejting i znate li možda kako ide daljnje dogovaranje oko računa? Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija