Jump to content

Zrintrn

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Zrintrn

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. A da li bi se to isto moglo odnositi i na moju plaću stečenu vlastitim radom? Ukoliko se vjerovnici nebi mogli naplatiti preko supruga i njegove majke, da sjednu meni na moja primanja kako bi se otplatio suprugov dug od tvrtke?
 2. U tvrtci u kojoj je moj suprug direktor, a njegova majka vlasnik, napravljen je dug preko 150.000,00 kn, uz dodatna utuženja mimo tog dugovanja koja se u ovom trenu realiziraju, a sve to prije nego je kupljena imovina na moje ime. Za to sam doznala tek sada jer je banka pokrenula postupak sa tvrtkom za potraživanja gore navedenog iznosa. Mene zanima da li se vjerovnici mogu namiriti od imovine koja glasi na moje ime, a stečena je za vrijeme trajanja našeg braka i to bez obzira što ne živimo u istom kućanstvu?
 3. Za vrijeme trajanja našeg braka, kupljeno je kreditom na moje ime i ja se navodim kao vlasnik
 4. Pozdrav, zanima me da li mene kao suprugu može zahvatiti dug od mog supruga, koji je stekao kao direktor tvrtke, za vrijeme trajanja našeg braka, gdje je vlasnik tvrtke njegova majka, a on je direktor? Pritom moram naglasiti, ako može imat poveznicu i to da nemamo zajedničko prebivalište, naime suprug je prijavljen da živi sa svojom majkom, a ja imam prijavu prebivališta kod svojih roditelja. Hvala!
 5. Hvala na odgovorima. Ako sklopimo suprug i ja bračni ugovor u svezi tog stana i definiramo vlasništvo da glasi na moje ime, zanima me u toj situaciji da li se potencijalna dugovanja od mog supruga u smislu ovrha i sličnog, mogu ikada vezati na taj stan? S obzirom da je stečen u braku ali se on odrekao vlasništva.
 6. Poštovani, suprug i ja ne živimo na istoj adresi. Ja sam prijavljena kod svojih roditelja i suprug je prijavljen kod svojih roditelja. Planiramo kupiti stan na kredit koji bi ja uzela na svoje ime i samostalno ga otplaćivala, uz znatno manju financijsku potporu mog supruga. U stanu bi živjela treća osoba, dakle mi bismo i dalje ostali ovako kako je sa prijavama stanovanja. Zanima me da li bi u konačnici moj suprug imao pravo na pola tog stana, bez obzira što ne živimo u istom kućanstvu niti jednako dijelimo troškove otplate kredita stana? Hvala i srdačno!
×
×
 • Napravi novi...