Jump to content

M.N.

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O M.N.

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Nisam siguran. Dosla sam na finu, rekli su mi da imam ovrhu i da je to islo preko nekog javnog biljeznika. E sad pretpostavljam da je direktno preko fine.
 2. Da, razumijem. Raspitat cu se jos malo i ako ne dobijem te novce da platim dug do kraja, morat cu prijaviti.
 3. Ovrha je bila preko fine, s tim da ja nisam dobila nikakvo rjesenje ili upozorenje da cu bit ovrsena zbog toga i toga. A na osiguranju su mi rekli da sam imala rok 8 dana za zalbu od primitka te obavijesti. Oduzeto mi je nesto sitno sto sam imala na racunu i daj jos dugujem odredeni znos.
 4. Osoba je imala sliku moje osobne, sto i dalje ne daje pravo da bez mog znanja napravi policu. Zvala sam pravnu sluzbu da mi daju savijet i rekli su mi da mi se ne isplati privatna tuzba za tako mali iznos.
 5. Postovani, imala sam vozilo koje je glasilo na mene ( zapravo nije bilo moje i nisam ga ja koristila, samo je glasilo na mene), vozilo je prodano i potpisan je kupoprodajni ugovor. Nakon nekoliko mjeseci dolaze mi uplatnice na kucnu adresu od osiguranja, rata police osiguranja za vozilo koje sam prodala. U neznanju misleci da je ta osoba prenijela vozilo na sebe, povjerujem rijecima da je doslo do zabune i da ta osoba placa policu trajnim nalogom. Nakon par mjeseci stizanja tih uplatnica i obavjestavanja te osobe o tome, odjednom mi se od uzmu novci sa racuna. Odlazim u finu i saznam da
×
×
 • Napravi novi...