Jump to content

NisamJaOna

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Obavila sam razgovor na CZSS, danas mi je stiglo izvješće od njih gdje stoji da vrijedi 6 mjeseci ukoliko planiram tužbu za samostalno skrbništvo.
  2. Imam, po presudi o razvodu, gdje dijelimo skrbništvo. Ali, s obzirom da otac ne viđa dijete godinama, ne plaća alimentaciju niti na bilo koji način ne sudjeluje u odgoju i životu djeteta, želim samostalno skrbništvo kako ne bih danas sutra trebala njegov potpis za bilo što vezano za dijete.
  3. Poštovani, dobra večer. Ljubazno molim ukoliko netko ima primjer tužbe za samostalno skrbništvo nad djetetom. Hvala i lp
  4. Pozdrav, Molim vas ljubazno za pomoć. Naime, bivši suprug s kojim dijelim skrbništvo za 7 dana seli u inozemstvo. Nemamo nikakvog kontakta, tj. on odbija svaki kontakt samnom, ponekad se čuje sa djetetom i to je to. Zanima me da li postoji nekakav dogovor koji se može postići na CZSS gdje bi on prebacio prava na mene prije nego otputuje (izrada dokumenata za dijete, promjena adrese i škole, selidba, itd). Do sada nismo uspjeli stvoriti nikakav kontakt u svrhu dogovora oko djeteta, alimentaciju ne plaća i viđa dijete jako rijetko. Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija