Jump to content

RIN marin Rin

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Inace sam iz Rijeke..dobio sam posao u XXXX ali kako jos nisu odlucili gdje ce skladiste otvorit..zadnja dva tjedna izuzevši vikende znaci deset radnih dana provodim u Sv.nedelji u Zagrebu .. u apartmanu smo nas 4 jedan bracni krevet i dva odvojena kreveta bez placene marende..naime za tih deset dana mi je isplaceno 560kn. Da li je to normalno ?
  2. Tako sam i mislio..bio sam kod doktorice svoje jer je krvarila glava ali nisam šivo, a i bio sam na bolovanju dok nije zacijelilo. Ali hvala ti ruby ruby ruby!!!
  3. Pred dva tjedna sam se udario u glavu i pritom razbio prednji zub na poslu, Naime jedan od nadređenih nije vratio cijev za punjenje i iskrcavanje plina tamo gdje joj je mjesto. Radio sam u toj punionici plina zadnjih 7 mjeseci gdje kad sam pitao kada ću položit Zastitu na radu i potrebne licence za punit plin u plinske boce obično bi rekli da ce se riješit. Nisam htio na hitnu ići iz razloga nepoložene zastite na radu. Prošli tjedan me zvao nadređeni i rekao da mi nemaju najmeru produziti ugovor. Je ima kakva osnova za tuzbu uz ove navedene cinjenice ili je prekasno?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija