Jump to content

Jack1

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Može li mi netko malo bolje pojasniti ovaj slučaj. Žena mi je bila na mjeri stalnog sezonca i više godina je radila na moru za istog poslodavca.Nakon što je potpisala ugovor o radu otvorila je porodiljni .Koji je proces u svezi ovog i koja je sudska praksa?
  2. Pozdrav Imam nekoliko upita, kupio bih vikendicu koja ima 3 parcele .Dvije parcele su uredno na vlasnika i moguć je čisti prijenos.Ova 3 je problematična.Na toj česticu je osoba koja je umrla i ostavinska rasprava nije provedena nad njom, a nad ovim dvije je uredn provedena. Koliko dugo traje taj proces da se provede naknadna rasprava za tu česticu? Dali je moguća kupovina sad te čestice nekakvim ugovorom da ce se taj dio od rasprave prepisat na mene? Dal ima kojih načina da se nekako taj proces skrati. U privitku se nalazi osoba Galic Sanja o kojoj se radi.Ona je poginula te za tu parcelu nije provedena rasprava.
  3. Jack1

    Kazna

    Pozdrav evo imam pitanje ,prijatelju se sudi na temelju ovih članaka. On ima 19 godina i nikad do sad nije kažnjavan. Sad je 3 mjeseca u istražnom zatvoru. Koja bi mogla bit kazna za ovo "neovlaštene proizvodnje i prometa drogama iz čl. 190. st. 3. u vezi st. 1. i st. 6. Kaznenog zakona i omogućavanja trošenja droge iz čl. 191. st. 2. u vezi st. 1. KZ-a" i do kad smije biti u istražnom zatvoru?
  4. Ne znam zašto ,zato sam i pitao što je to? Gledao sam negdje cl.163 st.2 je isto u zakonu prijevoz pijanih osoba ili nezavezanih
  5. A što to točno znači u praksi? Koje su kazne za to?
  6. Pozdrav danas sam dobio poziv na Policiju u svojstvu građanina radi davanja obavijest o kaznenom djelu iz članka 163.st 2 Može li mi netko to objasnit što znači
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija