Jump to content

Žarenica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani kolega, zahvaljujem za Vaš odgovor. Veoma si cijenim ovih vrijednih informacija. Točno, nisam još dobio odgovor a nisam niti u starosnoj niti na bolovanju. Živim u inozemstvu i imam djecu o koju se Moran pobrigati. Još su u školi. 1998 sam dobio privremeno rješenje na 20%. Pošto sam bio "vani" nisam saznao o doručenju rješenja tako da mi je to propalo. Ponovo sam zatražio vještačenje kada nam je to bilo omogućeno. U meďuvremenu sam se cijelo vrijeme liječio na PTSP, izgubio zbog toga prvu obitelj i posao nekoliko puta. Znalo se dogoditi da sam bio bez sna i 4 dana i 4 noći u komadu a putovao sam na posao 90km u jednom smjeru i nazad svaki dan. Poslije tri godine sam puko. Na drugo vještačenje sam predao tri vrste oštećenja organizma; 50%gluh, imam od doktora iz države gdje živim prevedeno i ovjereno na HRVATSKI, dalje oštećenje noge už rata ranjavanjem, te PTSP isto tako od vojnog doktora iz državě gdje živim. Gluhaća je samo 5% rekli sú mi na vještačenju?!? PTSP nisu niti spomenuli a priznali su mi samo 20% za dio tjela gdje sam bio ranjen poslije operiran. Od toga imam své papire od doktora. Kristin ljekove za smirenje i spavanje više od 20 godina... Nežalim se ali niti znam što da si o tome svemu mislim.
  2. Odgovore na ta pitanja nemogu pisati tako javno... Ali hvala na dosadašnjim odgovorima.
  3. Tako se kaže niti 1%. Time sam želio napisati da uopće nisu uzeli u obzir da mi je diagnosticiran PTSP još 1992. Od tada redovno posjećujem doktora i uzimam ljekove no kada sam došao na vještačenje, PTSP nisu niti spomenuli.
  4. Pozdrav, u DR mi je utvrďen PTSP, na kasnijoj komisiji u Zagrebu mi nisu priznali niti 1% za PTSP?! Rješenje prvostupanjske niti odgovor drugostupanjske još nisam dobio. Imate li savjet što slijedi i kako dalje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija