Jump to content

bubašvaba

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. da,a nikad nisu za nekretninu nista dali niti brinuli a ni suprug koji je nazaposljen godinama i sad ima status roditelj odgajatelj pa je bog i batina 😊
  2. napravljena je na svekrvinoj nekretnini koju je nasljedila od muza koji je bio vlasnik i dio kuće ,a traze to da napustim kucu ☹️ a moj suprug misli da to mora jer njih ima vise (troje)
  3. poštovanje,zanima me dali kod rastave imam pravo na dio kuce jer je kuca radena dok smo suprug i ja nevjenčano zivjeli ,kuća je napravljena 98,a mi smo se uselili 99 i tada imali dijete ,sada me zanima ovo pošto se kuca dijeli na 4 dijela znaći 4 vlasnika imam li ja pravo na dio muzevog dijela i dali posto sam ja vlasnik gradevinske dozvole i sve plačam dali imam neka prava prema drugim pisanim vkasnicima te nekretnine jer oni potrazuju svoje a ja sam kuci uredivala i brinula o njoj . unaprijed zahvaljujem!
  4. znači dijete je ozljedeno na petodnevnom izletu ,čekajući autobus drugo dijete ju je povuklo s leda i nezgodno je pala
  5. poštovanje ,ovako dijete je ozljeđeno prije pet godina u skoli u prirodi od tada se dijete liječi i još liječenje nije završeno ,pa me zanima ima li dijete pravo na neku odštetu pošto je proslo dugo vremena ,unaprijed zahvaljujem !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija