Jump to content

toni_toni68

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je toni_toni68 objavio

  1. Ali kako uzdrzavat sve bivse zene ? Ja vec imam bivsu zeno sa kojom imam djete njih uzdrzavam... sad ako sam se opet vjencao u republici Hr in raztavit se zeli u Austriji onda moram i njo uzdrzavat. Kdje su onda moja prava? Hvala puno na pomoci
  2. Sve mi je ne logicno odraslu djecu ima ima novi auto sto si je kupila ima i poso a zeli da jo ja uzdrzavam po predpisima joj pripada 35 do 40 % moje plate.
  3. Pozdrav molio bi vas za pomoč. Prvi put sam bio vjenčan sa ženom v HR imam sa njom djete. Razstavli smo se brez problema. Nakon par godina sam se opet vjencao u HR sa drugom ženom sa njom nemam djece. Iz Republike Hr smo se preselili v Avstrijo ona ima od prije Djecu iz proslih brakova. Sad se zelimo raztaviti. Ona je predala na sud v austriji posto od mene trazi uzdrzavanje. Neznam vise kako da rjesim ovo iz svih strana samo uzima mi pare. Kupili smo i stan sto je jos na kreditu. Sve bi joj pustio ništa mi ne treba ali njoj je i to malo. Ako ima ko neki nasvet, pravni nasvet neku rupu u zakonima da mi moze pomoč MOLIO BI VAS Hvala vam puno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija