Jump to content

Tometa

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Tometa objavio

  1. Mogu li ikako prijaviti stanicu ili barem proslijediti nekome da mi se nisu predstavili po pravilniku o načinu postupanja policijskih službenika ?
  2. Ispitivali su me o kaznenom djelu prometa drogama.
  3. Mobitel nije vraćen, nisam dobio nikakav spis o privodenju, samo su me ispitivali imam samo potvrdu o oduzimanju predmeta.
  4. Poštovani, Bio sam kontaktiran i priveden sa strane dvoje službenika kriminalističke policije koji su meni prišli službenim vozilom, uvidom u osobnu su me priveli i odnijeli u policijsku postaju. Nisam pregledan od strane policijskih službenika na licu mjesta i samo sam površno pretresen u postaji. Kada su mi vidjeli mobitel u ruci kada su mi prišli su ga oduzeli koji nakon što su me "priveli" bez lisica sami uzeli i totalno ga isključili pa vratili u džep. Bio sam na stražnjem sjedalu sa jednim službenikom dok je drugi vozio. Pitao sam ih da mi obrazlože kakva prava oni imaju meni oduzimanja ako sudac nije dao njima nalog za oduzimanje međutim oni su odgovorili da moram pitati zakonodavca? Trenutno imam potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, kako bih ovo mogao riješiti?
  5. Poštovani, Imamo li mi kao državljani pravo da u bilo kojoj policijskoj postaji pošaljemo upit na trenutno zaposlene i aktivne službenike u bilo kojoj postaji u Hrvatskoj ? I kako bi se to moglo izvoditi, pitam jer bih htio saznati trenutno zaposlene u jednoj postaji gdje mi se nisu predstavili službenom značkom nego samo imenom.
  6. On je bio punoljetan, i vise puta kaznjavan i bio na uvjetnoj.
  7. Pise od 1 do 12 godina se moze dobiti, medutim u pretresu kuce i mene nisu nasli niti 0,1g "Marihuane". Samo imaju jednog svjedoka koji je rekao da sam mu prodao medutim ja sam mu samo dao to. Da li vrijedi jos uvijek da se postupak vodi kao da sam mladi punoljetnik bio tada a sada nisam ? Nikada nisam bio osudivan niti kaznjavan sto se tice sudova i zakona.
  8. Tereti me Dorh u vezi kaznenog zakona 190 st 2, kaznu vecu od pet godina. Imaju osobu kojoj su uzeli 0,7g u to vrijeme koji je rekao da sam mu ja prodao "Marihuanu". Kroz 10 navrata. Nisam nikada kaznjavan I u to vrijeme sam imao 20 godina. Sada sam stariji. Moze li mi itko pomoci ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija