Jump to content

MARYDA

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O MARYDA

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala puno. Dobila sam odgovor na pitanje.
 2. Hvala, da li je ovrhovoditelj sam povjerenik npr. Tele2 operates, Telekom ili agencija not. INKASSO, na koju su se obratili radi naplate duga?
 3. BORBENA7, Hvala puno na odgovoru. Nemam zasticeni racun, ali mi je racun na banci sad blokiran jer postoje ovrhe, koje su na FINI. Postoji li mogucnost da se dogovorim s vjerovnicima ili Inkassom, npr. za obrocno placanje, ali da mi oni deblokiraju racun, jer ne mogu platiti citavu iznos odjednom? I kome da se obratim za taj dogovor ili prijedlog za otplatu duga, koji dakle ne ide preko FINE?
 4. Hvala puno na odgovoru. Nisam bila bas sigurna sta tocno znaci stecaj potrosaca. Imam jos jedno pitanje. Opcenito. Ako postoje, ne znam bas pouzdano, vjerovnici koji nisu na listi stecaja , bi li oni mogli zablokirati moj racun na banci? Postoji li za te pravna osnova bez da me prethodno o tome informiraju?
 5. Hvala na odgovoru. Jesu, ukljucene su.
 6. Zna li neko odgovori? Od travnja 2020 su mi odblokiranja racuni I postpak stecaja potrosaca sproveden tako da vise nemam zasticeni racun, ali potrazivanja I ovrhe jos uvijek postoje. Hoce li ovrhovoditelji opet sjesti na moj bankovni racun I redovita primanja ako ne podmirim sve obaveze I kako mogu sad rjesiti taj problem ovrhe. Radi se o ovrsi zbog duga za Internet I tele2 od 2012. godine, ali ta ovrha vise nije na FINI I sta to znaci za mene. Je li me to oslobadja kamata I troskova pokretanja tog poatupka. ? Molim za brzi odgovor. Hvala
×
×
 • Napravi novi...