Jump to content

MARYDA

Korisnik
  • Broj objava

    29
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. haha
    MARYDA je reagirao na rumpelstilskin u EOS Matrix naravno   
    Dakle vratio sam se iz EOS-a. Covjek s kojim sam razgovarao tamo je doslovno dobio slom zivaca.
    Na pitanje da mi pokazu dokaz da je cesija izvrsena... odgovor: ne mozes to dobiti na uvid.
    Na pitanje zasto do sada nije pokrenut ovrsni postupak... odgovor: ne znam.
    Na pitanje zasto me i dalje maltretiraju ako je zastara nastupila 2015., a oni neosnovano zatrazili od poslodavca ustezanje dijela place.... odgovor: jer nemamo ovršno rjesenje.
    Na pitanje zasto nemaju ovrsno rjesenje... odgovor: ne znam. 
    Onda mi kaze: evo vama je netko poklonio XY kn i mozete biti sretni. Na moje pitanje jel to on upravo priznaje da je u zastari... odgovor: ne mogu vam to reci!
    Zatrazim opet uvid u dokumentaciju, kaze ispuni obrazac i napisi oib i mail. Napisem i na mjestu gdje ide moj potpis pise: POTPIS DUZNIKA
    Kazem mu da je to vrlo sporno jer bi automatski potpisao da priznajem dug jer pise DUZNIK, covjek uzima papir, zguzva, kaze "ne mogu vjerovati" i baci ga preko sobe! I jos govori kako nitko ne snima razgovore u to sobi i nema kamera na sto sam rekao da ne zelim odgovarati na njegova pitanja i da zelim uvid u dokumentaciju i odgovore na moja pitanja sa sastanka i da mi posalju mailom.  Nista telefonom, nista postom. Samo i iskljucivo mailom, ovjereno pecatom i potpisom, a njihov odgovor onda nosim odvjetniku.
    Sad cekam...
  2. Sviđa mi se
    MARYDA je reagirao na Sunčana strana ulice u Ovrha koju je pbz ustupilo Matrixu.   
    Dug je ustupljen! USTUPITELJ duga ako ga i dalje naplaćuje je stjecatelj bez osnove! Ustupanjem je izgubio aktivnu legitimaciju!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija