Jump to content

Viki21

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Imam pitanje u vezi s izvrsavanjem mjere soc rada od strane Centra izdane ne znamo na koliko niti od kada traje kao takva niti nam je pokazan document kojim soc radnica ima pravo ulaziti tj dolaziti u nas dom. S kojim razlogom  i sto se zapravo nadgleda; uvjeti zivota djeteta nase psihofizicko stanje te kojim pravom trazi i zahtijeva med dokumente nase 10mjesecne bebe?? 

    Zanima me sto smije i kako tj kojim pravnim nacinom joj se dopusta da prakticki posjeduje svu medicinsku dokumentaciju informacije o trenutnim dogadjanjima odnosno onome sto smo obavili kako i preko koga uspjeli doci do svega sto moze pomoci u psihofizickom motorickom i mentalnom razvoju nase kceri

    Hvala 

  2. Koliko traje mjera nadzora nad obitelji s djetetom koje Downov sindrom no roditelje kojo ju iskreno vole zivimo tipicno za tzv srednju klasu Znaci razlike izmedju intezivne i obicno nadzorne mjere nisu nam pojasnili dakle koja je razlike i koliko.sto traje? Te da li odnosno nakon kojeg perioda smijemo traziti i dobiti na uvid soc.anamneze soc rad LolA je na terenu znaci 2x tjedno dolazi u nas dom Sto smiju i sto smijemo mi tj koja prava imamo??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija