Jump to content

Bezizlaza

Korisnik
  • Broj objava

    27
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav.imam dug prema pbz Visa kartici koji je preuzela agencija za naplatu potraživanja. imam s njima dogovor da placam 800kn mjesecno ,medutim ponudili su mi da placam 1000kn i da ce mi otpisat sve kamate tokom placanja. da se potpisuje ugovor o tome, npr dug je 80000kn i placam 80 rata i tu je kraj. nakon toga oni sve kamate brisu.dali je netko dobio od njih tu ponudu?
  2. Hvala Vam.cudi me da onda pbz ceka od 11mj
  3. Kada biljeznik posalje ovrhu na finu u kojem periodu to bude vidljivo. Cula sam se s njim oko 10.1 kad je rekao da ide na finu,ali na blokadama jos nista nema.pa se nekako jos nadam placi u 2mj.dug nije prodan agencijama ocito im se nije isplatilo,nego ce pbz na finu.
  4. To znaci 1/4 place? I ako mi bilo tko uplati na moj rc ide njima?
  5. Jucer sam zvala odvjetnika.dug nije prodan agenciji,nego pbz ide na finu. To znaci da ce onda pbz poslati poslodavcu da uzima 1/4?
  6. Mislite dal ce ici na finu ili agenciji? Sta je bolje
  7. Glava mi je ko balon od svih informacija. Netko kaze da je bolje da moj dug zavrsi u agenciji,netko u fini. Odvjetnil mi je napisao u mailu da cekam rjesenje od biljeznika uvecano za kamate i njihove troskove i da ide blokada racuna.to znaci da ide 1/4 na placi na finu? Ako sam dobro shvatila? Onda mi kazu kad dobijem iznos koji sam duzna na finu da to otplacujem dok ne rijesim i da je to to...nema kamata Netko kaze ima kamata... Molim Vas ako zna netko odgovore na ova pitanja..
  8. Mislite na dodatne troskove ako salje prigovor?
  9. Ako mi sjednu na trecinu place njima ide uplata,i naravno kamate bolesne.cemu onda na nekretninu? Nadam se da cu uspjeti dogoborit ili s agencijom kada dode do toga ili ako ode na finu ide na placu.znaci nije da necu nista placati
  10. Ali ako ce mi ici ovrha koju ce oni uredno skidati zasto na nekretninu? I sta ako nemam nekretninu na sebe?
  11. Nista ne nudi.a iskreno ni nemam 30%
  12. Slala sam nekoliko puta mail u pbz - amex iliti visa premium medutim odbili su me za reprogram.dosla je vec i opomena pred utuzenje od odvjetnika.dug je 86t
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija