Jump to content

MarkoBuco

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. MarkoBuco

  Napad psa

  Jednostavno nisam mislio da je to povezano, dok mi kolegica nije rekla da idem liječniku tražiti neke tablete za smirenje ili nešto. Sad mi to pomalo utječe i na posao jer ne mogu spavati kako treba i naravno jesti. Ali mislim cijelo vrijeme proći će to nije ništa posebno. Jednostavno ne znam šta da točno radim povodom svega jer znam da će taj pas opet napasti jer su to jako neodgovorni vlasnici. Još vjerojatno nije ni čipiran i cijepljenj šta da nekoga od djece ugrize? Baš katastrofa.
 2. MarkoBuco

  Napad psa

  Policajac mi je rekao da ta ogrebotina nije ništa i da nemam pravo na naknadu štete zbog hlača. Također rekao mi je da nemam pravo vidjeti zapisnik tj. kako je završio slučaj. Onda mi je drugi ljubazniji rekao da je to moje pravo vidjeti kako je završilo i priznao je da vidi da sam potresen od događaja. Sad me zanima jel se to može šta iskoristiti izjava policajca, i tipa da sad idem kod liječnika, pa makar da mi da neke tablete ili nešto što će potvrditi moju potresenost i strah. Jer već danima od događaja ne mogu spavati i strah me je proći pokraj te kuće da me opet ne bi napao pas.
 3. MarkoBuco

  Napad psa

  Napisao sam da nisam, hvala bogu. Poderao mi je robu dobrano i naravno utjerao strah u kosti jer se radi o većem psu.
 4. MarkoBuco

  Napad psa

  Poštovani, mene zanima vezano uz ovo ako mi netko može odgovoriti. Napao me je pas s leđa i poderao hlače, sva sreća brzo sam reagirao i uspio se okrenuti. Sreća pa nije bilo ozljeda osim male ogrebotine. Onda je pas dobrih minutu nasrtao na mene i nisam mogao pobjeći, gazda je samo vikao kroz prozor i nije ništa poduzeo. Onda sam uspio uzeti kamen i pas je pobjegao. Taj pas me napada već godinu dana i ovaj put sam zvao policiju koja je napravila zapisnik. Šta dalje da napravim, jel ima tu osnove za sudsku tužbu? I moje je taj pas znao napadati ali ovo je prvi put da je ugrizao. Hvala.
×
×
 • Napravi novi...