Jump to content

Dijana1979

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Dijana1979 objavio

  1. Podmirenje je bilo 10 dana prije pokretanja prijedloga za ovrhu. Javila sam se odmah ovrhovoditelju sa kopijama uplate.Oni su obavjestili odvjetnicu da povuće prijedlog za ovrhu(imam njihov meil),al do danas to nije povućeno(prošlo je 15dana) Nisam ništa slala JB jer nigdje nema njegove adrese,samo pečat.
  2. 27.12 poslan prijedlog za ovrhu za dug iz 2021g. Dug za koji me se tereti plačen je 16.12.Javljam se odmah ovrhovoditelju sa kopijama uplate.Oni šalju svojoj osvjetnici meil da je dug plaćen i da se prijedlog za ovrhu povuće.Do danas ta odvjetnica prijedlog nije povukla.Sad mogu očekivati ovrhu od JB?
  3. Prijedlog za ovrhu je poslan 27.12. Dogovor je bio telefonski za obrocnu otplatu sa njihovom pravnicom,platit sve do kraja godine,uvijet da svaki mjesec bude uplata,cega sam se i drzala.
  4. U 10-tom mjesecu mi dolazi opomena za dug iz 2021g od Stanouprave.Dogovaram se s njima da dug platim do kraja godine.Zadnje racune sam platila 16.12,da bi jucer dosao prijedlog za ovhu za taj dug.Terete me za taj dug+odvjetnik i javni biljeznik. Dali ja moram platit troskove odvjetnice? Prije par mjeseci mi se ista stvar desila s njima i tek kad sam platila trosak odvjetnice su povukli prijedlog za ovrhu.Dali sam duzna to platit ili bi oni isto morali povuc prijedlog za ovrhu.
  5. Dali mi mozete pomoc ,kako napisat prigovor?
  6. Molim pomoc i savjet ako je netko upucen sta da radim. Dovila sam opomenu pred ovrhu od J.B.Tuzi me Stanouprava zbog duga 974kn iz 2020g.koji je u dogovoru s njima placen u par rata zavrsno s 12.4.2022kad je isla zadnja uplata .Sad dobivam opomenu od 774kn za taj dug(umanjen samo za 200kn ,sto je bila prva uplata u 11mj.2021). Zvala sam Stanoupravu,oni vide da je dug placen.Navodno su poslali meil svojoj odvjetnici da je dug placen i da se ona ocituje zbog svojih troskova dali ih treba platit ili ne. Sta raditi? Dali da ih cekam dok se javi odvjetnica ili da sama kontaktiram j.b.i posaljem kopiju uplate??
  7. Poslodavac isplaciva placu za redovan rad,ali ne i prekovremene(njih ne placa),navodno bi sve prekovremene platili za 5mj kad se posao zavrsi?
  8. Dali radnik moze odbit radit prekovremene sate? Poslodavac ne zeli kroz placu svaki mjesec isplacivat prekovremene,nego da ce za 5 mjeseci kad zavrsi posao zbrojit sve prekovremene i onda ih platiti.Dali je to uopce moguce? Dali radnik moze dobit otkaz ako odbije raditi duze od 40sati tjedno? Hvala
  9. Dali se prije ovrhe dobije neka obavijest da se na vrijeme moze otvoriti zaštičeni račun?
  10. Imam dug po visa premium kartici,dva ne plačena računa,sad će se spojiti i treći.Vidim da s njima više nema dogovora oko mjesečnog plaćanja.Nakon koliko vremena šalju ovrhu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija