Jump to content

JASNA77

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je JASNA77 objavio

  1. Poštovana Borbena, nažalost imam malo informacija.Znam da se radi o ovršnom postupku izdanom putem nekog ovršnog sustava. Navedene su sve njegove nekretnine,većinom su to livade i maslinici,vrtli,ali i stara kuća.Kuća je u ruralnom dijelu,trošna i vrijedi malo. Može li savijet na što se usmjeriti u žalbi. Imamo li mi ikakva prava,njegova djeca? Ima li moja stara baka ikakva prava? Dali je kasno sad na prijepis imovine na djecu? Hvala opet. JJ
  2. Poštovani,otac mi je u zatvoru vec 3 godine.Ja sam punoljetna,sestre nisu.Stiglo riješenje da se upisuje vlasnistvo država na nekretnine jer su na njegovo ime.15 dana vremena za žalbu. Dug 120 tis kuna iz vremena kad je bio poduzetnik. On ce se kao žalit da je "odsutan".Da je u zatvoru.Hoce li to ičemu pridonijeti? Mogu li se ja išta pridonijeti toj žalbi? Tu živi i moja stara baka. Lp, JJ
  3. Da,postojao je ZOO 80.-89.Magična cesija.Moj dug je prodan za 10% tada novonastalim agencijama.Banka je ostatak izbila kroz porezne olakšice,tada im je to Milanović omogućio.Imala sam zaštićeni račun,plan,ali tako im je bilo brže te 2015.Usput,posao dobio i strani kapital. Dakle,plaćaj uhljebima stolice kroz ogromne poreze i ponovi to stranom kapitalu.A kad doživiš krah braka,gubitak posla,podstanarstvo - nemaš ni mogućnost dostojanstveno otplaćivati 1/3 putem Fine kao porezni obveznik i kotačić iste te države. Zašto taj Eos Matrix ne staje u red na Fini,kakve vjetodostojne isprave to oni imaju ili nemaju?
  4. Hvala Borbena, moja isprika.Što smatrate da nije sporno u ovom mom slučaju?Nisam razumijela.Sekundarnu pravnu pomoć sam tražila putem državne uprave.Banci poslan mail da mi se očituju po kojoj osnovi su dali moje osobne podatke,kretanja po računu, primanja,on line kupnje,vjerske i dobrotvotne uplate,svih 10 god.Pozvala sam se na zakon o zaštiti podataka.
  5. Hvala Borbena, ali da shvatim i ja.Čovjek je već ovršen i recimo 1/3 njegovih primanja ide putem Fine,a 1/3 putem poslodavca uzima Eos Matrix. I to je zakonski prihvatljivo? Čovjek živi od 1/3 primanja onda.
  6. Dobra večer, nastavno na ovršne procese u kojima se nalazim,pitam: Dali vjerovnik ima pravo ustupiti tražbinu putem cesije drugom vjetovniku,ako je 2005 potpisan ugovor o tekućem računu i u paragrafu o sporovima,navedeni su:klijent i banka?Nikakva mogućnost prijenosa nije navedena,jer tada takav oblik izdaje klijenta nije postojao.Postojao je sud i tada,naravno. Hvala lijepa.
  7. Dobra večer, trenutno sam tužena od jedne kuće za naplatu potraživanja.Odbijam navedeni dug po tekućem računu.Dug prodan prije 5 god.Potražujem uplatnicu,ugovor,nešto što dokazuje da je moj dug otkupljen.Na sudu zbog mog prigovora.Ja tražim dokaz otkupa duga.Navedena kuća pošalje sutkinji ispis mojih 10 god. primanja i troškova,gđa.sutkinja određuje vještačenje na osnovu tog. Tko je tu lud?Kao da se vještači dali više kupujem u DM-u ili on line,Crodux ili Ina. Budući da nisam korisnik te banke više,račun zatvoren,smatram da je ispis povreda GDPR-a,jer je datum svjež. Očekivala sam ugovor,uplatnicu,neki realan poslovni akt.Na sudu smo jer nisu mogli ostvariti svoja potraživanja putem Fine.Ja nisam ovršena,ni blokirana. Vrijeme za odvjetnika?Ako je sutkinja takav dokument prihvatila,brinem se? Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija