Jump to content

Kalika

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ispričavam se ako sam na krivi podforum postavila upit. Naime, godinama imamo upravitelja zgrada koji ne poštuje svoje obveze, koje proizlaze iz Ugovora sklopljenim s njima, pa vas molim preporuku za korektnog upravitelja koji pošteno i redovito izvršava sve svoje obveze prema suvlasnicima.
  2. Hvala Vam na odgovoru. Još Vas molim ako znate na koji se točno čl. Zakona mogu 'pozvati' (bivšem) poslodavcu da to nije bilo realizirano u skladu sa zakonom ?
  3. Postovani, ako je Ugovor o radu na određeno sklopljen 03.10, pocetak rada naveden 06.10., a poslodavac te prijavio na mirovinsko i zdravstveno 16.10. je li to u skladu sa Zakonom o radu ? Hvala
  4. Hvala Vam na informaciji. Jos cu Vas malo zagnjaviti s obzirom da ste upoznati sa zakonima bolje no ja. Znate li mozda placa li se godisnji porez za cijelu godinu za novo vozilo koje je kupljeno u 6.mj. ili samo za period od registracije vozila?
  5. Postovani Sivko, hvala Vam na odgovoru. Tece li apsolutna zastara od zadnje godine u kojoj je trebalo platiti porez, bez obzira na opomenu i racune za dug koji su i dalje stizali ? Te jel bih trebala ispuniti neki posebni obrazac ili samo posaljem zamolbu/zahtjev na Poreznu upravu-Zagreb ?
  6. Molim ako netko ima malo vremena i volje, a kompetentan je da mi pojasno ulazi li godišnji porez na osobno vozilo u Opći porezni zakon, te nastupa li apsolutna zastara nakon 6 godina.Radi se o vozilu za koje je zadnji porez trebao biti plaćen 2013. (vozilo je tada bilo starosti 10 godina, te se vise nije ni trebao placati porez). Dobila sam 2012.g. jednu opomenu, dio duga podmirila, te postupak ovrhe nikad nije bio pokrenut. I jos jedan upit, jel taj porez vezan iskljucivo za to vozilo ili se 'prebacivao' kao dug i na porez na novo vozilo (kupljeno 2014.g.) u jedinstven dug ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija