Jump to content

Žgoljo1212

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da fizički jer ne zeli sudjelovati pravda se da nema vremena, a financijski, da to sam napravila propust, kad sam vec pristala da zajednički donosimo odluke oko zdravlja trebala sam planom i traziti podijeljene troskove oko istog. A recite mi, ako planom nije nigdje evidentirano, da li ja samostalno mogu djete upisati u vrtić, jer se radi o bebi od 18 mj. Takoder me zanima da li smijem promjeniti adresu bez njegovog potpisa i napustiti RH zbog odmora, tj posjeta rodbini. S tim da mi odbija potpisati osobnu iskaznicu?
  2. Da uvijek je obaviješten ali ne sudjeluje ni financijski ni fizički. Nijednom nije sudjelovao na pregledu. Znaci ukoliko on pokrene tuzbeni postupak ja mogu to osporavati troskovima lijecenja?
  3. Poštovana, hvala na odgovorima. Da postavim jos jedno pitanje, naime u planu je navedeno da se Sve oko zdravstvenog stanja djeteta trebamo zajedno dogovarati i donositi odluke pošto nam djete ima manjih problema sa okom. Ja sam ga na svaki pregled na koji idemo obavjestavala, zanima me preglede koje obavljamo privatno da li je po tom planu onda obavezan i u tim trakovima sudjelovati ili ne? Lp
  4. Ma samo zbog toga i bi, da shvati to ozbiljno. Djete ne vida skoro pa nikako, valjda misli da onda moze i sa alimentacijom kako je njega volja.
  5. Da, ali se oglasio na moje pitanje tko na podsjetnik da nije uplačeno. *Kao i na podsjetnik
  6. U redu, hvala na odgovorima, jer npr. Bas danas je dospijeće za alimentaciju i dotični ne uplaćuje.
  7. Poštovana, Ja bih se ndovezala, koji je razuman rok aktiviranja ovrhe za neplačenu alimentaciju? Nakon dospijeća vec prvi mjesec se moze pokrenuti ili? Da li se prvo njemu treba slati neka opomena? Lp
  8. Koliko ga ja poznajem nije suicidan. Pa da i ja sam ostala zatečena njegovim prijedlogom, koji otac ne zeli da djete nosi njegovo prezime. Ma da odgovorila sam da bi ona bila jedino djete takvo u okolini i da ne vidim razloga da nosi moje prezime. Da zna i on mnoge djece koje zive sa majkom i nose ocevo prezime. I vise na tu temu necu sa njim. Brine me samo sto ako on to zatrazi pravnim putevima? Što to znaci za djete?
  9. Za sada je samo usmeno to zatrazio kao iz razloga kad ide u skolu itd u budućnosti da je pravedno da nosi moje jer kao zivi sa mnom. I kao on Bonda to potpisano u czzs na sto sam rekla da sva druga djeca nose ocevo prezime i idu najnormalnije u skolu. Na koju foru on uopće to može njoj zatraziti promjenu prezimena? I što bi za djete značilo micanje njegovog prezimena?
  10. Poštovani, Samohrana sam majka djevojčice od 1 god. Otac djeteta je upisan u maticu rođenih i dogovoreno je da Ce djete nositi njegovo prezime. Otac bi sada da djete nosi moje prezime a ne njegovo iz nekih samo njemu opravdanih razloga. Ima pravo vidanja djeteta i plaća alimentaciju. Da li on moze tek tako uskratiti svom djetetu njegovo prezime?
  11. O kazni za prekoračenje brzine, koja se pokušala naplati i nije, i sada ju svakako vidim u osnovama za plaćanje gdje stoji da se nije uspjela naplatiti po članku....kazna je iz 2014 godine.
  12. I da li me prije nego se ponovo aktiviraju pismeno o tome obavijeste ili ne?
  13. A zastara na novcanu kaznu je 5 god od pravomocnosti?
  14. Molim Vas na pojašnjenje odgovora. Ne razumijem. Znaci li to sa sve moje ovrhe koje su povučene zbog nemogucnosti izvršenja se mogu akrivirati bez da se ja pozovem na zastaru?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija