Jump to content

DARANAS

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani. Već nekoliko godina ostvarujem pravo na rad s polovicom punog radnog vremena radi djeteta s posebnim potrebama. Inače sam imala godišnji odmor u trajanju od 30 dana i moje je pitanje je li tih 30 dana sporno ili i dalje mogu ostvarivati toliki godišnji odmor. Pojavila su se pitanja unutar firme pa bi željela i pravno pokriće za korištenje kompletnog godišnjeg odmora. Zahvaljujem na odgovoru.
  2. Pozdrav. Javljam se kasno s obzirom da sam zaboravila šifru. Naime - bilo nas je 8 a sada je 6 suvlasnika od kojih 3 imaju 22%, dva 11% i jedan 12%. Ostali su se odrekli svoga udjela i to se podijelilo. Ostao je stari osnivački društveni ugovor a novi se nije radio. Prilkom nove podjele i izlaska navedeni su novi udjeli ali ne i novi društveni ugovor. Što sada?
  3. Poštovani, večer. Interesira me slijedeća situacija: prilikom osnivanja d.o.o. bilo nas je više vlasnika i udjeli su bili jednaki. U međuvremenu se situacija promijenila sa udjelima, dva su suvlasnika izašla a imamo samo jedan društveni ugovor prilikom osnivanja firme u kojima su navedeni jednaki postoci. Možemo li imati kakvih problema? Što se događa ukoliko napravimo novi društveni ugovor a jedan od suvlasnika ne želi ga potpisati? Ugovor nije pravovaljan? Što tada? Zahvaljujem na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija