Jump to content

Miroslav11

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da ne otvaram novu temu nastaviću ovdje. Otac se ne sjeća gdje je i što potpisao (pretpostavlja oporuku, ali nije siguran), a brat mu ne želi to reći tako da me zanima sljedeće: Dali je moguće napraviti novu oporuku kod nekog drugog odvjetnika u kojoj bi se navelo kako je ona jedino ispravna i da pobija sve prije potpisano, jeli to pravno moguće s obzirom da ne znamo što je prije potpisano a otac je tek sada shvatio što je napravio pa bi želio to promijeniti.
  2. Velika hvala na pomoći, u zemljišnjim knjigama je stanje kao i prije odnosno 1/3 svakome, sad samo strahujem da otac nije napisao nekakvu oporuku u korist brata a nažalost on se ne sjeća ničega pa to ne mogu nikako provjeriti. Hvala još jednom
  3. Hvala na odgovoru, znači mene se stvarno može izbaciti na ulicu bez obzira što ja tu živim, katastrofa. Nego, zanima me još nešto, nakon smrti majke koja je bila vlasnica stana stan je podijeljen na 1/3 između oca, brata i mene. Ovo ljeto je otac "nešto" potpisao, a radi se o osobi od 84 godine, i kad sam ga jučer priupitao o čemu se tu radi on se jedino sjeća da je bio kod nekakvog odvjetnika sa bratom i da su mu obadvojica govorila da potpiše to "nešto" i da je to dobro za njega. Dali postoji nekakav način da ja doznam što je potpisano i kod koga s obzirom na moj udio u suvlasništvu jer smatram da imam pravo znati što se događa sa ostalim suvlasnicima.
  4. Pozdrav svima, nadam se da će mi netko ovdje pomoći u rješavanju mog problema. Situacija je sljedeća: vlasnik sam 1/3 stana a moj brat 2/3, ja u tom stanu živim 25 godina i nemam druge nekretnine. E sad, kako moj brat voli posjećivati kladionice i slična mjesta normalno da mu konstantno nedostaje novaca pa je došao na "genijalnu" ideju da će on mene i moju obitelj jednostavno izbaciti iz stana. On spominje nekakva razvrgnuća suvlasništva o čemu i nakon višesatnog guglanja nemam pojma. Dakle, mene zanima dali on to stvarno može napraviti što bi značilo da bi moje dijete, žena i ja doslovno ostali na cesti jer kao što sam napisao nemam nikakve druge nekretnine. Molim vas za bilokakvu pomoć jer stvarno ne znam što mi je činiti. Hvala na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija