Jump to content

alennnn

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, zanima me kako se točno zaračunavaju zatezne kamate na dug? Idu li godišnje ili mjesečno? Plaćam li ih i nakon 2 mjeseca dugovanja? Ili samo nakon jedne godine jer se možda dodaju na dug svake godine? Ako je zakonska u gradu Rijeci 13ak posto, čini mi se, a dug je 20 000 kuna, iduće godine bi bio 22 600 kuna? Da, situacija je toliko loša.
  2. Da, istina da nisam baš u pravu, ali je činjenica da neću koristiti taj prostor pa jel postoji instrument da se smanji iznos koji bih morao platiti? U agenciji naravno hoće cijeli iznos. Znste li možda od kada bi mi počele teći zatezne kamate? Ako su zakonske za grad Rijeku 13%, je li to svaki mjesec 13 % ? I od kojeg dana?
  3. Dobar dan, imam pitanje vezano za zakup prostora za obrt ,koji planiram otvoriti, preko agencije za nekretnine. Moj slučaj je ovakav. Preko jedne agencije za nekretnine sam zakupio poslovni prostor. Točnije potpisao sam ugovor s jednom osobom koja posjeduje nekretninu, a agencija je bila samo posrednik. Odmah sutradan ujutro je nešto iskrsnulo i odlučio sam da ne mogu koristiti taj prostor za obavljanje svoje djelatnosti. Nazvao sam vlasnika nekretnine i on je prihvatio moju odluku rekavši da ugovor onda ne vrijedi, kao da nije bio niti potpisan.
×
×
  • Napravi novi...