Jump to content

Fram1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam na odgovoru. Nazvala sam HZZO i rekli su mi da je moguće predati zahtjev bez očevog potpisa i dobiti 4 mjeseca pa ukoliko otac prihvati potpisati moze se naknadno poslati zahtjev i dobiti 2 preostala mjeseca. Eto pa ukoliko je jos netko u sličnoj situaciji da zna kako dalje postupati 🙂.
  2. Pozdrav, meni sada ističe prva polovica porodiljnog, dokument koji moram ispuniti za drugu polovicu zahtjeva potpisa oca dijeteta da se on slaže s činjenicom da ja nastavim bolovanje. međutim ja ga nemam kako kontaktirati posto smo u jako lošim odnosima i nismo vise u nikakvom kontaktu. U ovom slučaju dali je moguće zatražiti CZSS za nekakvu potvrdu da on uopce ne surađuje od rođenja dijeteta ili bilo kakvo drugo rijesenje? hvala unaprijed,
  3. Hvala vam, mi nismo u braku ali pretpostavljam da to ništa ne mijenja. Dali bi trebala javiti CZSS kad se preselim ili nema potrebe?
  4. Poštovanje, trenutno sam podstanar, međutim moram se preseliti idućeg mjeseca iz kuće u kojoj smo prijavljeni sin (5 mjeseci) i ja Tata od malog odbija surađivati u svemu uvezi sina, tako da jos nismo uspijeli napisati plan, čekamo jos poziv na ročište. u ovom slučaju kad se budem selila, dali će mi trebati potpis tate malog? I dali postoji ikakva šansa da se preselim bez toga jer znam da mi neće potpisati a ne mogu ostati u kući gdje sam sad? ne planiram se odseliti daleko vec ostajem u istom naselju. hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija