Jump to content

duduaus

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je duduaus objavio

  1. Razumijem ja kako je to izvedeno, moje je pitanje je li to smije biti tako? U svakom slučaju hvala na odgovoru!
  2. Poštovana, ne znam je li mi vi možete pomoći u vezi ovog problema, postavili ste pitanje o datumu dospijeća aplimentacije, iako meni nije jasno zašto je to pitanje relevantno, ak možete, ja bi vas molio za tumačenje, jer smatram da mi se ovršuje više nego što bi se smjelo, hvala!
  3. U presudi stoji da se alimentacija plaća do kraja mjeseca za tekući mjesec, obustavljeni iznos s plaće je alimentacija za mjesec u kojem se plaća isplaćuje.
  4. Molim Vas da mi pomognete oko tumačenja koliki se iznos može maksimalno ovršiti s moje plaće u korist banke, kojoj poslodovac na temelju moje izjave o zapljeni plaće, zbog otkazanog stambenog kredita, svaki mjesec obustavlja određeni iznos izravno na partiju kredita, ako se s iste plaće na temelju moje izjave ovjerene kod javnog bilježnika isplaćuje i iznos alimentacije po sudskoj odluci. Napominjem da se ne radi o nikavoj ovrsi, niti je alimentacija u zaostatku, redovno se plaća mjesec za mjesec, ali kako bi zaštitio taj iznos s mojih primanja od ovrhe koju provodi banka, prebacio sam da
×
×
  • Napravi novi...