Jump to content

Monika 123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav Digla sam kod Ferratuma kredit, koji sam prebila dan nakon dospijeća, i dobila potvrdu da je zatvoren. Kad sam poslala Sia Depu, njihovim jamcima, preko kojih kamatare, pošto je rata jamstva velika ko kredit rekli su da kasnim jedan dan i da im platim ratu. Ja sam ranije prebila da bi se Sia depa riješila, naravno, ali sad me maltretiranju i nazivaju da platim ostale rate do kraja. Šta da radim?
  2. Ne znam da li sam bila jasna. Uglavnom, prebila sam Ferratum, i poslala račun i potvrdu Numeratumu da sam gotova, ali oni hoće novce jel sam kao u kašnjenju.
  3. Pozdrav, Ako nije kasno nadovezala bih se ma Numeratum-Ferratum- sia. dep Uzela sam od njih 8 tis. kn, mislila da ću prebiti, ali došla je Korona i nije bilo posla tako da sam dugih 10 mjeseci plaćala i ratu Ferratumu i Numeratumu, (napominjem da je rata jamcu, tj, Numeratumu ili Sia Dep i Ferratum kreditu skoro ista), I sad dan nakon dospijeća 11.rate Ferratuma , i traženja potvrde da sam sa njima gotova, i koju imam, Numeratum me maltretira da sam u kašnjenju i da im moram platiti još 2 rate. Za šta? Ferratum je gotov. Zašto bi im išta dala, ako znamo da je to pokuš
×
×
  • Napravi novi...