Jump to content

Maricinja

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Maricinja objavio

  1. molim da mi netko odgovori. Suprug je dao na razvrgnuce nasu zajednicku kucu 1/2. kuca je lako djeljiva na 2 djela jer je na kat samo se trebaju odvojiti rezije. On se s nicim ne slaze samo hoce razvrgnuce, STO BI SUD U OVOM SLUCAJU MOGAO RIJESITI?
  2. Da uknjizena je na nas dvoje. Moji roditelji su dali novac za kucu ali eto uknjizeno je na oboje nazalos. On hoce iz osvete da ja ostanem bez svega. Ja znam ako ode na javnu drazbu da ce cjena pasti na pola vrijednost ali gospodin tjera inat jer sam ga tuzila za uzdrzavanje. Ni sama ne znam sta da radim?. Isla bih u dokazivanje stecene imovine ali ne znam dali mi to vrijedi posto je steceno u braku u prve dvije godine, dalli bi mi sud sta priznao.?
  3. Bracna stecevina nije prodana niti cu ja pristati na to jer je pola pola a gospodin nema novca da me isplati 60 tisuca eura. Nema nikakvih prava da proda kucu bez mog pristanka jedino ima pravo da ide na razvrgnuce sto dugo traje a proces suđenja za uzdrzavanje ne moze trajati 4--5 godina.
  4. Meni osaobno je rekao da ce predloziti sudu da ide u razvrgnuce ali u zalbi to nije naveo zato pitam dali se to moze naplatiti iz razvrgnuca s obzirom da taj proces dugo traje?
  5. U zalbi je samo naveo da imamo kucu u vrijednosti 120 tisuca eura i da ce kucu prodati i da se od prodaje kuce naplatim a dali je podneo tuzbu za razvrgnuce to jos ne znam. Kuca je 1 kroz 2.
  6. Pozdrav. Sud mi je dodjelio 3.200.00kn. za uzdrzavanje međutim suprug se zalio i predmet je otisao na zupanijski sud i sada suprug govori da ce ici u razvrgnuce imovine i predlaze sudu da si od toga naplatim.. Dali je to moguce??? kuca je pola pola.
  7. Pozdrav.Pisala sam Vam da sam podnjela tuzbu za uzdrzavanje od supruga no međutim ja sam se u međuvremenu zaposlila ali mi je placa 3.000kn i nije mi dovoljno za rezije i zivotne potrebe. Dli mogu traziti dodatno uzdrzavanje jer tuzba je u tijeku?
  8. Da ispunjavam sve uvjete to mi je i odvjetnik rekao ali suprug se prijeti da on nema nikakve obaveze prema meni jer on placa rezije. Dolazi kuci svaki mjesec i psihicki maltretira u zadnjih godinu dana na nije mi nista uplatio za zivot snalazim se sama.
  9. Pozdrav.U braku sam 37 godina 3 djece punoljetne. Podnjela sam tuzbu za rastavu braka i uzdrzavanje. Kucanica sam nisam bila zaposlena muz je terenski radnik. Sta mogu ocekivati od tuzbe?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija