Jump to content

Aurora27

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Aurora27 objavio

  1. Suprug je na izdržavanju zatvorske kazne u Valturi. Kaze da je zadovoljan, s obzirom kako mu je bilo u Remetincu. Imaju odvojene stanove, bungalove. Ima cimera, vjerojatno zbog korone su po 2 u sobi. Ima mogućnost da radi na farmi krava, kamenolomu ili stanici za tehnički pregled vozila. Inače se dobije dopust od 5 dana mjesecno i mogućnost svakodnevno od 8h da se ide u grad ALI zbog korone nista od toga. Telefonske pozive imas kad god želiš, od 7-19h mislim (naravno ako imas novaca za karticu). Posjete su mislim zbog korone otkazane ali ja sa suprugom imam video poziv, jednom tjedno od 20min.
  2. Trenutno je u centru, obavio je razgovor, testiranja itd. Nije jos dobio rjesenje nego mu je samo pravni savjetnik ili s kime je vec razgovarao rekao da ce najvjerojatnije biti prebacen u Pulu jer je ondje otvoreni tip. Pitao je da li bi mogao biti blize Osijeku jer smo iz Slavonije ali su mu rekli mozda Lipovica ali tesko jer tamo nije otvoreni tip.
  3. Hvala na brzom odgovoru! Sutra trazim odvjetnika i drzim fige!
  4. Hvala na odgovoru. Receno mu je da će biti premjesten u Pulu. Takoder mu je receno da im nije jasno zašto je on u zatvoru?! Navodno na temelju nas dvoje, dijete malodobno(4mj) i ja sami u kucanstvu. Ali da mu istovremeno raste dug od alimentacije u Njem(bivsa je odselila tamo s djecom) a on iz zatvora naravno ne moze placati. Uglavnom, trebam se obratiti odvjetniku i on ce napraviti neki zahtjev ili nezz sto i na temelju toga on ide van. E sada, kakvog odvjetnika trebam? Za obiteljsko ili kazneno pravo?
  5. Pozz, suprug ima isti slučaj vezan za djecu iz prošlog braka. U međuvremenu smo dobili dijete i navodno ima pravo na odgodu izvršenja kazne do navršene djetetove godine dana. Zanima me da li AKO dobije odgodu se kazna umanjuje za vrijeme koje je već odslužio?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija