Jump to content

Esekerka

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da nadjem banku koja bi mi dala kredit sa tolikom ratom, odmah bi pristala na to. Ali eto, vidim po zakonu da mi ne smiju toliko uzimati. Hvala Vam svima na odgovorima i pomoci. Vec cu nesto izmisliti. :))
  2. A kako onda funkcionira osobni bankrot? Dio dugova se otpisuje ili? Sve informacije koje nadjem su uzasno sture i ne razumijem ih. Gdje mogu potraziti vise informacija? U FINI? Kako onda otplacujem sve dugove? Jos uvijek uredno placam rate ali bojim se da kroz dva mjeseca vise necu moc. Situacija s njima je i dalje nikakva... nazalost...
  3. A postoji li ikoja banka ili kreditni posrednik koji moze srediti da mi se uzima polovica place ili 1/3 primanja bar, da sve stavim u jedan veliki kredit i rijesim se dugova na taj nacin?
  4. A ovrha sjeda na cijeli iznos kredita ili samo na rate koje nisu placene? Ili se s bankom mogu dogovoriti da cijrli iznos ide pod ovrhu? ispricavam se na sto pitanja, ali stvarno ne znam nista o ovome a ovdje mi je idealno za pitati.
  5. Zivim s mamom, da. Placam si faks. Imam kredit u pbzu 160 000 kn, u hpbu 40 000. Minus 40 000. Znaci 240 000 kn otprilike. Placa mi je sa svim dodacima oko 5500, ali su mi mama i ostali clanovi obitelji ostali bez posla pocetkom godine zbog korone i sve sam ih financirala, financiram i sad. I uvukla sam se u minuse, dugove i slicno.
  6. Znaci onda se otvara zasticeni racun i uzima se samo 1/3 ili 1/4 ili se obustavlja placa direktno? Zasticeni mogu otvoriti vec sad ili tek ako dodje do nemogucnosti placanja? A sto kad nemam nikakve predmete, ni pokretninu ni nekretninu?
  7. Pozdrav svima, Ne znam jesam otvorila temu pod dobrom kategorijom. Uglavnom, radi se o sljedecem. Imam posao na neodredjeno, dva kredita, minus, placam faks, rezije i sve sto ide s tim i vise naprosto necu moci sve to financirati. Upala sam u dugove. Jedina sam u obitelji radila za vrijeme korone i sve sam morala financirati. Sto se dogadja ako ne mogu otplacivati nenamjenske kredite? Na sebi nemam nista, nemam stan, auto, nikakve ostale nekretnine... Pokusavala sam dic jedan veci kredit i pokriti sve dugove i obveze no nisam kreditno sposobna. Ima tko kakav savijet?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija