Jump to content

ivicahorvatic

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ivicahorvatic objavio

  1. Poštovani. Već tri godine, tri dana u tjednu i svaki drugi vikend, odlazim i vozim kćerku mami. Ona ne vozi. Moje je pitanje jel ja moram dijete svaki dan vraćati budući da i svaki dan odlazim po dijete? Ne bi li trebali dijeliti barem troškove prijevoza? Oko 50 km napravim na dan, tri dana u tjednu, cijeli mjesec. Uz to plaćam 1600 kn alimentacije i 2500 kuna kredit kojim sam obnovio kuću iz koje sam otišao. Hvala. Inače, ne bih nikada dovodio u pitanje ovo gore navedeno, ali me bivša supruga omalovažava i govori da ništa ne dam za dijete pa mi je krivo.
  2. Ma, ne. Pred djetetom o majci sve najbolje. Nego meni piše negatine stvari, da se ja postavljma kao super tata, da se ja moram pobrinuti da spava tu. Pa nije problem, dijete nema kaj nema, ali ne razumije bivša da je izgubilo dijete kontinuitet i da joj treba prilagodba. Onda me to muči, napeta je i bojim se da to ne utječe na dijete dok je tamo....
  3. Dijete me obožava, još sam i više dana tražio i napisao na Planu o skrbi, jer mi teško padaju dani bez nje. Ali, koliko mi je god teško što dijete ne želi još prespavati vikend, razumijem je skroz.
  4. Od rastave prošlo godinu i pol. No, onda sam bio nekoliko puta u izolaciji pa smo morali susrete odgoditi i od onda su te promjene. Ima vikedna kad prespava skroz, ali ima i kada ne želi. No, nije u tome problem, nego u bivšoj koja onda razuma nema, a ja ne mogu dijete okovati i priuštiti joj traume.
  5. Poštovani. Pitanje. Nakon razvoda braka, dijete je kod mene 3 dana u tjednu i svaki drugi vikend. Curica bude stara skoro 4 godine. No, znam imati problem. Ponekad ne želi prespavati cijeli vikedn, nego samo jednu noć. Primjerice, s petka na subotu, ali ne želi sa subote na nedelju. Kada velim bivšoj da jednostavno dijete ne želi spavati tu skroz, nego da ću je vratiti navečer i odmah ujutro dolazim po nju, svašta mi govori. U negativnom kontekstu... Misli, ja bih bio najsretniji na svijetu da dijete želi spavati skroz kod mene, cijeli vikedn. no mala je i još ne želi. Ja je ne mogu zavezati ni prisiliti. Jer, kao veli socijalna radnica, treba uvijek slušati djetetove špotrebe. Što učiniti po tom pitanje? Hvala puno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija