Jump to content

Nino85

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Nino85 objavio

  1. Poštovanje, Možete me uputit na sljedeći korak. Parcelacija je prošla ali je susjed ušao u parcelu 1m. Napravio je zid bez mog znanja. Jučer je bio komunalni redar i nisam dobio previše informacija. Hvala
  2. 1. Hvala, ta parcela je u postupku parcelacije i taj dio parcele ide u put koji darujemo općini. Moze li se zakomplicirat nesto?
  3. 1. Danas sam dobio informaciju za zid, ali mislim da nije dulje od 30dana. Znam da ga nije bilo u 11mj. 2. Od susjeda je parcela kroz koji treba Ici put.
  4. Pozdrav, imam potencijalni problem. 1. Riješili smo vlasništvo nad parcelom, susjed je napravio betonski zid na medi bez našeg znanja. Ako je radio po katastru nema problema. Ali ako je radio po svojoj volji i uzeo dio parcele koje su mi opcije? 2. Temeljem zapisnika iz 1954g. moj djed je poklonio sestri dio parcele uz uvjet da se ostavi put do ostatka parcele (s tim zapisnikom smo se upisali kao vlasnici + svjedoci + zivi svjedok koji je osobno potpisao zapisnik). Koji je postupak za rješavanje puta?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija