Jump to content

Gogo09

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. bio sam na socijalnom. dostavit ce mi postom dokumentaciju
 2. Ništa vas ne razumijem. Prijaviti? Kome? Pretpostavljam da mogu otići tražiti ispis, ali gdje da idem s tim?
 3. Bili ste u pravu. Zvao sam likvidaciju na socijalnom i oni su me obavijestili da eos matrix vrši ovrhu putem njih. Ne znam što trebam dalje?
 4. Sad sam zvao odvjetnički ured i zapisničarka mi veli da sudac samo donese odluku, i da je ona nova zapisnicarka, a da stara zapisnicarka vise ne radi.
 5. Ja pretpostavljam da rijesenje nije stupilo na snagu jer mi nije bilo uruceno, ali zapravo ne znam.
 6. Tražio sam ispis na fini kome je koliko sto isplaceno i zapis prestaje krajem 2018-e
 7. Mislim da to nije problem. Ja sam bio ovrsen s pravom, bio sam u minusu u banci i kako nisam primao placu mjesecima, tako je moja tadasnja banka prodala moj dug eos matrixu, koji me ovrsio. Ja sam te novce 4 godine vracao nazad i 10 srpnja 2019 sam bio duzan manje od 10000kn i sud je rijesio jednostavni stecaj. No ja sam nastavio biti pod blokadom do danas, doslovno, iako ovrhe više nije bilo.
 8. Kao prvo, hvala na savjetu. Kao drugo, u petak sam zvao sutkinju, i ona je rekla da mi je pokusano dostaviti rijesenje 3 puta, bezuspjesno. Valjda je postar zakljucio da ljudi ne zele to primati pa nije ni donio. Uglavnom, nakon mog poziva, sutkinja je digla blokadu i danas sam bio na FINI da bi mi rekli da blokade vise nema. Zatim sam isao na banku, sav sretan, misleci da cu dobiti novce od 10 srpnja 2019-e, no stanje na racunu je nula kuna. Ponovo sam zvao sutkinju i ona mi je sugerirala da zatrazim besplatni pravni savjet, da je njen dio posla bio samo da digne blokadu. Sad nemam pojma
 9. Fina kaže da nemam nikakvog dugovanja, ali i da je blokada aktivna. To je sve što znam.
 10. Rado bih vam ja dao informacije, ali ih nemam. Na riješenju od suda niti ne piše o kojem sudu se radi, da se mogu ići sam raspitati, a na FINI mi vele da kontaktiram sud.
 11. Pravo da vam kažem, ne znam. U riješenju je pisalo da je preostali iznos dugovanja manji od 10000kn i da se pokreće osobni stečaj ili nešto.
 12. Vraćao sam ovrhu nekih 3-4 godine, te zatim dobio riješenje da je ukupan iznos duga manji od 10000kn i da je sa ovrhom gotovo. Išao sam na FINU i tamo su mi rekli da nemam nikakvih dugovanja kod njih, ali da sam i dalje pod blokadom. Od moje mizerne mirovine od 1800kn, ja primam 1350kn i dalje. Riješenje sam primio u 3-ćem mjesecu, sad je prvi i i dalje sam pod blokadom i skidaju mi se novci sa računa. Već 4 godine zbog ovoga živim doslovno kao štakor. Molim pomozite ako možete!
×
×
 • Napravi novi...