Jump to content

achit

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O achit

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Kako oni mogu napisat da sam se KRETAO i da sam ZAUSTAVLJEN kad to nije istina...možda se mogu snimke od videonadzora izvući sa obližnje benzinske. Jel to može protiv njihovih riječi,ako se ne drže istine?Ili se ipak sve vjeruje policiji dok običnom gradjaninu ništa?
 2. Točno to,oni su me alkotestirali na temelju toga da su vjerojatno pretpostavili da sam vozio. Nikako se nemogu pomiriti da sam nepotrebno kažnjen,a neznam kako dokazati pravdu i na koji način se postaviti.
 3. Sami Policajci me nisu vidjeli da sam vozio,i vjerojatno da sam imao namjeru vozitto bi i napravio prije i otišao što je logično. Jeli oni mogu na sudu reči da me nisu vidjeli kako vozim,što je istina ako če i oni reči po istini,jel na temelju toga može sudac maknuti postupk za kažnjavanje.
 4. Imao sam situaciju,da smo pili pored benzinske,u sklopu je odmah Motel koji ne radi,pa smo tu bili parkirani ispred.Sjedili u autu i popili malo.Kad su svi otišli kući nakon ponoći,ja sam ostao i dalje na parkingu u svom autu čekajuči da nadjem neki prijevoz.Jer nisam htio takav vozit,zbog situacije koju sam več imao prije 1godinu. Nakon sat vremena kako sam sjedio u autu dolazi policija u ophodnji i pita me što radim.Rekao sam da čekam prijevoz.Nakon toga su me pitali dokumente i pitali jesam voljan pristupit alkotestu.Naravno pristupio i napuhao 1.52 i od toga se oduzelo 0.1 krajnji rez
×
×
 • Napravi novi...