Jump to content

achit

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je achit objavio

  1. Nako 4 mjeseca muljanja i zavlačenja od strane Allianza,danas dolazi odgovor za koji se nisam nadao,ali s druge strane izgleda da su išli ciljano pošto sam jednu štetu imao koju su mi isplatili. Ovaj put žele to izbjeći vjerojatno da ih previše ne koštam u toj jednoj godini osiguranja,ali izgleda da smo mi budale koje ugovaramo ta dodatna osiguranja. Odgovor ide ovako: Na žalost, vaš odštetni zahtjev nije osnovan Razlozi za našu odluku temelje se na sljedećem: • evidentirana oštećenja izvidom štete, obzirom na dinamiku nastanka štete, nisu mogla nastati na opisani način u prijavi štete • slijedom navedenog nema osnove za isplatom štete, te smo odštetni zahtjev otklonili I sad ti budi pametan u ovakvoj državi,kad si u pravu i za to se moraš ići sudski borit i natezat. Al nebude im prošlo. Ako ima netko preporuku za nekod odvjetnika iz Zagreba koji se bavi sa štetama i osiguranjima bit ću zahvalan. Lp
  2. To i ja mislim,uz sve to situacija je vrlo jednostavna,platio sam čak i kaznu zbog prometne nesreće na licu mjesta,negativan alkotest,auto slikan s moje strane i poslano osiguranju,naknadni dolazak procjenitelja za dodatno slikanje,sve čisto...Na tom fotoelaboratu bi se ionako vidjelo da je sve to bilo tako kako sam opisao. Neznam jel imam neka dodatna prava na nešto,ili oni rade nešto što nije po proceduri?
  3. Pozdrav Imao sam prometnu nesreću sa materijalnom štetom u 5.mjesecu. Na uskoj cesti došlo je do mimoilaženja sa drugim vozilom,nakon čega sam ja zahvatio travnatu površinu i zabio se u neka drveća odmah pored ceste. Drugo vozilo se nije zaustavilo,nakon čega sam ja kontaktirao policiju,koji su napravili očevid i poslikali sve te me alkotestirali. Za par dana sam dobio i Potvrdu o prometnoj nesreći,koju sam podignuo u Policijskoj postaji a koja mi je trebala poslužiti zbog Kaska,isto tako imam i negativan alkotest. Nakon slanja slika od auta,oni odugovlače i izlazi i njihov procjenitelj na teren nakon mjesec dana,da vidi auta te ga i on poslika kod autolimara. Nakon toga se sve odužuje i izvlače se da su zatražili Fotoelaborat i skicu prometne nesreće od Policijske Postaje. To već traje 4 mjeseca,a nisam dobio ni običan izvid štete. Auto je full kasko,ali sam imao manju prometnu nesreću,gdje sam udario drugo vozilo kod prestrojavanja pola godine prije ovog slučaja, tu sam njemu uredno dao svoju policu a svoju štetu namirio preko Kaska. Koliko se čeka taj fotoelaborat,jeli to normalno da se toliko odugovlači? Piše da su tražili skicu prometne nesreće,dok u Potvrdi o prometnoj nesreći Policija je napisala da nisu radili skicu promente nesreće,da je samo fotografirano. Jel se može osiguranje izvlačit na to? ili se to sad može u fotoelaboratu napravit?
  4. Kako oni mogu napisat da sam se KRETAO i da sam ZAUSTAVLJEN kad to nije istina...možda se mogu snimke od videonadzora izvući sa obližnje benzinske. Jel to može protiv njihovih riječi,ako se ne drže istine?Ili se ipak sve vjeruje policiji dok običnom gradjaninu ništa?
  5. Točno to,oni su me alkotestirali na temelju toga da su vjerojatno pretpostavili da sam vozio. Nikako se nemogu pomiriti da sam nepotrebno kažnjen,a neznam kako dokazati pravdu i na koji način se postaviti.
  6. Sami Policajci me nisu vidjeli da sam vozio,i vjerojatno da sam imao namjeru vozitto bi i napravio prije i otišao što je logično. Jeli oni mogu na sudu reči da me nisu vidjeli kako vozim,što je istina ako če i oni reči po istini,jel na temelju toga može sudac maknuti postupk za kažnjavanje.
  7. Imao sam situaciju,da smo pili pored benzinske,u sklopu je odmah Motel koji ne radi,pa smo tu bili parkirani ispred.Sjedili u autu i popili malo.Kad su svi otišli kući nakon ponoći,ja sam ostao i dalje na parkingu u svom autu čekajuči da nadjem neki prijevoz.Jer nisam htio takav vozit,zbog situacije koju sam več imao prije 1godinu. Nakon sat vremena kako sam sjedio u autu dolazi policija u ophodnji i pita me što radim.Rekao sam da čekam prijevoz.Nakon toga su me pitali dokumente i pitali jesam voljan pristupit alkotestu.Naravno pristupio i napuhao 1.52 i od toga se oduzelo 0.1 krajnji rezultat 1.42 Dali su mi zapisnik i rekli da očekujem kaznu od 5000kn. Što napravit,bio sam pod utjecajem alkohola ali nisam uopće vozio.Da sam htio mogao sam otići od tamo več prije,i nebi uopće bio alkotestiran. Policija je vidjela da nisam vozio,da sam sjedio u autu i spavao dok ne dodje prijevoz.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija