Jump to content

ssssssssss

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O ssssssssss

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Imam još jedno pitanje. Imamo li djeca i ja pravo živjeti u stanu, odnosno ima li, uskoro bivši muž, pravo izbaciti nas iz našeg stana do završetka rastave i konačne imovinske podjele?
 2. Ne jer su sve naplate išle trajnim nalogom s njegovog računa, preko kojeg smo i dizali kredite. Iako su u stvarnosti financije bile zajednička stavka i jednako smo ulagali u sve. Nemam nikakav pisani trag o ničemu. Niti sam suvlasnica ičega.
 3. Odnosi li se to na sve nekretnine? I na onu prodanu, i na onu koja mu glasi na oca? Sve kredite je on digao jer ja nisam imala uvjete za dizati ih. To nema veze ili ipak ima?
 4. U procesu rastave smo. Prije 20 godina izgradili smo stan na kući muževih roditelja, i tijekom svih tih godina digli smo 3,4 kredita za izgradit i urediti ga. Kuća nije etažirana i vodi se na njegovom ocu, time i naš stan. Prije nekoliko godine od djeda je naslijedio staru kuću u derutnom stanju na velikom zemljištu. Za tu kuću smo digli još jedan kredit (kreditima smo isplaćivali zaostatke starih) i uredili je. Međutim stara kuća je uvijek stara kuća i prodali smo je skupa sa većim dijelom zemljišta, te na ostatku zemljišta izgradili novu kuću. Sad je došlo do razlaza, račun nijedan od niče
×
×
 • Napravi novi...