Jump to content

Petqr

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. To sam naveo kao primjer. Želim reći da neovisno o kontekstu razgovora, se sva prava poništavaju ako se sakrije identitet sa mutnom facom?
 2. Znači ja tehnički mogu na yt objaviti i neku vrstu svađe, ali moram barem zamutiti lice osobe?
 3. Hvala puno. Zanima me vaše mišljenje o tim američkim prankovima koji su očito nezakoniti tj. tako djeluju. Mislite li da možda ti veliki dućani dozvoljavaju njima da rade takve ofenzivne stvari radi nekakve vrste promocije same trgovine. Ili je riječ o zakonu koji to s razlogom ne shvaća ozbiljno čak i u slučaju da neki pojedinac prijavi verbalno maltretiranje.
 4. Imam YouTube kanal i snimao sam prije otp. pola god. pa sam stao jer sam izgubio motivaciju i sad bi se želio vratiti tome ali mi ti zakoni nisu u potpunosti jasni. To me počelo brinuti jer ako bi postao veći na platformi da samim time na sebe nebi navukao veće probleme od strane npr. nekih nadobudnih osoba, Konzuma, Lidla, nekog shopping centra itd.
 5. Je li dozvoljeno snimati na javnom mjestu dijalog između mene i neke druge osobe. Ne s ciljem da se ta druga osoba osramoti. Ako snimim neki dio videa u nekom shopping centru kolike su šanse da će me centar tužiti za neku glupu bezazlenu zezanciju s nekom nasumičnom osobom ili sa mojim prijateljem. Gledam po americi i vidim dosta nasilnih videa prema osoblju Walmarta i ti videi imaju dosta pregleda, a za ranjrno je tamo snimati. Iskreno više mi nije jasno šta smijem, a šta ne. Ja samo želim zabaviti sebe i publiku. Ako netko može lijepo opširno objasniti, i dati mi malo nade bio bih vrlo zahva
×
×
 • Napravi novi...