Jump to content

Petqr

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pričanje s ljudima na ulici, zezanje na dobroćudan način, da im govorim kako nešto rade protiv zakona iako npr. nije. Dođem do nekih delikvenata i kazem im tipa "Jel' treba zvat policiju?". Kao zbunim se i zaboravim da sam ja policija. Idem na mjesta di znam da se drogiraju i gledam ljude kako trče čim me uoče. Možda ako se nekoj skupini približim budem kao "Jel' imate joint i za mene?". (nebi ga pušio stvarno, a pogotovo ne na kameri). Bio bi čudan i autističan u trenutcima. Cijelo vrijeme bi bio malo priglup. Na kraju bi svakome s kime sam pričao rekao da je zezancija i nadao se da ih nisam previše traumatizirao da pozovu pravu policiju. To je ovako ukratko što mi je sad palo na pamet, još nisam krenuo u izradu detaljne skripte. Što bi spadalo pod teže prekršaje koji uključuju zatvor? Hvala na odgovoru unaprijed💙
  2. Je li netko zna otprilike kolika bi bila kazna da se obučem u službenu osobu i igram po gradu. https://youtu.be/fusxS6ahALk ovako nešto samo u službenoj policijskoj odori. Naravno cilj nebi bio omalovažavati policiju, isključivo satira. Hvala unaprijed.
  3. Da li mogu objaviti audio na internet gdje sam zavrsio u stanici? Naravno, sa promijenjenom bojom glasa da se ne zna da je uopce policija u pitanju.
  4. Ako snimam na trgu u kafiću vani na terasi. Može li mi itko išta ako se ne vidi ime tog kafića, nego samo taj neki trg kao pozadina, stol, stolac, suncobran?
  5. To sam naveo kao primjer. Želim reći da neovisno o kontekstu razgovora, se sva prava poništavaju ako se sakrije identitet sa mutnom facom?
  6. Znači ja tehnički mogu na yt objaviti i neku vrstu svađe, ali moram barem zamutiti lice osobe?
  7. Hvala puno. Zanima me vaše mišljenje o tim američkim prankovima koji su očito nezakoniti tj. tako djeluju. Mislite li da možda ti veliki dućani dozvoljavaju njima da rade takve ofenzivne stvari radi nekakve vrste promocije same trgovine. Ili je riječ o zakonu koji to s razlogom ne shvaća ozbiljno čak i u slučaju da neki pojedinac prijavi verbalno maltretiranje.
  8. Imam YouTube kanal i snimao sam prije otp. pola god. pa sam stao jer sam izgubio motivaciju i sad bi se želio vratiti tome ali mi ti zakoni nisu u potpunosti jasni. To me počelo brinuti jer ako bi postao veći na platformi da samim time na sebe nebi navukao veće probleme od strane npr. nekih nadobudnih osoba, Konzuma, Lidla, nekog shopping centra itd.
  9. Je li dozvoljeno snimati na javnom mjestu dijalog između mene i neke druge osobe. Ne s ciljem da se ta druga osoba osramoti. Ako snimim neki dio videa u nekom shopping centru kolike su šanse da će me centar tužiti za neku glupu bezazlenu zezanciju s nekom nasumičnom osobom ili sa mojim prijateljem. Gledam po americi i vidim dosta nasilnih videa prema osoblju Walmarta i ti videi imaju dosta pregleda, a za ranjrno je tamo snimati. Iskreno više mi nije jasno šta smijem, a šta ne. Ja samo želim zabaviti sebe i publiku. Ako netko može lijepo opširno objasniti, i dati mi malo nade bio bih vrlo zahvalan.🙃
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija