Jump to content

:)

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bravo martain Nazalost, o tome vecina ljudi ne razmislja,nit zna niti ih u krajnjoj liniji zanima. Zalosno sve skupa. David Icke sve objasni,sam kaj on nije Big Brother i Zvijezde pjevaju, I nikad nebude posle Dnevnika,pa i nije cudo da je svijest ljudima o tome nikakva.
  2. I jos jedno pitanje,koji je rok za zastaru tih kamata, 3,5,10g.???da li je isti za stari i novi zakon,proslo je sigurno vise od deset godina.trazim sama po zakonima na netu,al naravno nist ne kuzim jer nisam te struke.ako mi mozete jos to odgovoriti,hvala. P.s.dogovoren je termin kod odvjetnika,al htjela bi imati bar osnovne informacije prije razgovora.
  3. Hvala bovu, zasad,radi se o velikim ciframa,to je bio ne tolki dug tada,a sad ajme. Ja isto ne razumijem zasto taj dug tolike godine nije placen i smatram to krajnje neodgovornim( ne radi se o meni),ali tolike kamate...... Tvoj savjet za uplatu duga u sudski polog -bez tih kamata, kak to ide,odnosno postoji li naziv za to,ili dođeš tam i uplatiš- uplatnicom ili kak?
  4. Postovanje, Imam pitanje u vezi ovrhe nekretnine i zastare duga. 1998.godine uzet je kredit u jednoj Štedno kreditnoj zadruzi,na rok otplate od 2 godine s glavnicom i kamatama,uz fiducij na nekretninu-stan-.Kredit nije vracen u zadanom roku i pokrece se 2001.g.ovrha koja je odgođena.U međuvremenu Šk zadruga propada (govorim vam kako je meni ispričano,a sama neznam ništa o tim pojmovima,pa se ispričavam ako se krivo izrazim). U međuvremenu osobi koja je ulagala štednjom u toj zadruzi,kad je ista propala,dodijeljeno pravo potraživanja nekretnine za naknadu,što ona i čini. Dug je sad nakon toliko godina izračunat 20 000 eura.Krajem 4.mjeseca ove 2012.g. stiže rješenje o ovrsi,koja je opet odgođena do početka devetog mjeseca.Vrijednost stana nije nikad službeno sudski procjenjena(,a krece se oko 40 -50 000 eura - duplo od duga. Da li je ovdje postoji mogućnost zastare ili da li postoji mogućnost tuzbe (ovršenika )za naknadu materijalne štete od strane ovrhovoditelja, ukoliko dođe do ovrhe. Ukoliko postoji bilo koja mogućnost prigovora,žalbe,zastare,bilo čega bila bih vam zaista zahvalna da mi navedete na pm svoje podatke radi hitnog stupanja u kontakt.ili na mail 12.04kristina@gmail.com Hvala
  5. Postovanje, Imam pitanje u vezi ovrhe nekretnine i zastare duga. 1998.godine uzet je kredit u jednoj Štedno kreditnoj zadruzi,na rok otplate od 2 godine s glavnicom i kamatama,uz fiducij na nekretninu-stan-.Kredit nije vracen u zadanom roku i pokrece se 2001.g.ovrha koja je odgođena.U međuvremenu Šk zadruga propada (govorim vam kako je meni ispričano,a sama neznam ništa o tim pojmovima,pa se ispričavam ako se krivo izrazim). U međuvremenu osobi koja je ulagala štednjom u toj zadruzi,kad je ista propala,dodijeljeno pravo potraživanja nekretnine za naknadu,što ona i čini. Dug je sad nakon toliko godina izračunat 20 000 eura.Krajem 4.mjeseca ove 2012.g. stiže rješenje o ovrsi,koja je opet odgođena do početka devetog mjeseca.Vrijednost stana nije nikad službeno sudski procjenjena(,a krece se oko 40 -50 000 eura - duplo od duga. Da li je ovdje postoji mogućnost zastare ili da li postoji mogućnost tuzbe (ovršenika )za naknadu materijalne štete od strane ovrhovoditelja, ukoliko dođe do ovrhe. Ukoliko postoji bilo koja mogućnost,bila bih vam zaista zahvalna da mi navedete članke zakona kojima se to dokazuje. Hvala.
  6. Hvala vam obojici na odgovoru,znate da mi je itekako zao sto ga nisam odma prijavila,al kao nije mi niš,pa dobro... A malo xx mi nije niš,sa uzasnim strahom prek ceste sad idem,(a u zgb.!) i boli me lijeva ruka.jos. :)do i get thestupidofthemonth reward or what:)) Hvala jos jednom,sastavit cu sama s podacima koje imam,pa taman se valjali od smjeha danima na i sudu.vazno da nije kasno.
  7. Postovanje! Naime prije tri tjedna na pjesačkom prijelazu,osobno vozilo bez zaustavljanja je naletilo na mene,desnim branikom,pri čemu zadobijam jak udarac u lijevu nogu,zatim udarac retrovizorom u lijevi lakat jer vozač uopće ne koči,već vozi dalje i nakraju ode.uspjela sam zapamtiti registraciju.Svjedoka nazalost nemam. Sad me zanima dali je prekasno za prijavu nesreće ili ne? Hvala na odgovoru. Ps: pazila sam na prijelazu,sa druge strane stao je jedan auto,kad sam krenula preko zebre.uvijek pazim:(,pa eto:(
  8. A znači ipak se nešto i ne plaća...čudo! Hvala Milly. p.s.baš me zanima ta njihova "tržišna" cijena...sigurno triplo od cijene auta.hm.
  9. Bok! Zanima me, ako biste bili ljubazni, koliko se plaća porez za kupnju automobila starijeg od 20 godina (1987.g.)? To jest, jel se uopće plaća za to staro čudo porez??? Hvala onom tko smogne živaca za odgovor na ovo super pitanje...!!!
  10. Ovakva je situacija Moj otac je prije 26 godina kupio gradjevinsko zemljiste i nije ga nikad prenio u gruntovnici na svoje ime.(U međuvremenu psihički je obolio i već 24 godine je pod konstantnim liječničkim nadzorom, bez mogućnosti izlaska.)Čovjek od kojeg je zemljište kupio umro je prije 6 godina,te sad tim zemljistem raspolaze njegov sin koji ga je odlučio prodati.Moje pitanje je ima li moj otac jos uvijek pravo na to zemljište, i ako imate koji savjet bila bih vam vrlo zahvalna! Ne biste vjerovali, ja sam za cijelu situaciju saznala tek prije 4 mjeseca...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija