Jump to content

Mumi

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

1 pratitelj

Nedavni posjetitelji profila

307 pregleda profila
  1. Bili u czss, običan razgovor u vezi tog događaja i razgovor u vezi našega svakidašnjeg stanja jer nas nemaju u evidenciji. Razgovor po nalogu prekršajnog suda. Što sad možemo očekivati?
  2. Znate možda o cemu bi mogla biti riječ
  3. Kćer i ja posvađale smo se oko njenog dečka. Moj muž nas je došao miriti i razdvajati. Tad dolazi policija i odvodi mene i muža u stanicu. Stavljaju nas u posebne odvojene prostorije do jutra. Ujutro oko 10 nas puštaju kući. Nitko od nas 3 nije bio kod suca. I sad poziv od czss. Šta sad, zna li netko? Blagodat ne iskazivanja?
  4. Hvala. Ni meni nije jasno. Postoji mogućnost da uopće ne idemo na sud nego samo na taj razgovor u czss? I koja bi mogla bit uloga czss u ovom slučaju?
  5. Piše samo:razgovor po zahtjevu suda. Tad i tad u toliko sati. Što ako kćer kaže da nije bilo ništa?
  6. Ne. Sukob je izbio između mene i kćeri zbog njenog dečka. Ona je pozvala policiju i policija je mene i muža odvela u stanicu na noćenje. Drugi dan smo pušteni bez da nas sudac ispita kući. I danas dobijemo pozive od centra za socijalnu skrb
  7. Pozdrav, dobili smo poziv ja, kćer i muz u centar za socijalnu skrb. Piše po nalogu suda. Može mi netko objasniti zašto
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija