Jump to content

Silvek1997

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, kome neki kafić smije dati snimku videonadzora i da ona služi kao dokaz u privatnoj tužbi, smije li ju dati odvjetniku optuženog na njegovo inzistiranje ili isključivo policiji ? Hvala.
  2. Na hitnoj su zvali policiju, uzeli su iskaz. Dok su napadača ispitali tek iduci dan kad je bio mrtav pijan.
  3. Nisam maloljetan. Pregledom na hitnoj je utvrden potres mozga, ozljede nosa, kontuzije razne, ima ih više, za zube mi je na hitnoj rekao da to moram kod zubarke rijesit. Nakon toga sam obavljao specijalisticke preglede i utvrdene su gore navedene ozljede. Danas sam na policiji podnio kaznenu prijavu za kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju I dalje sam u fazi rehabilitacije te idem na fizikalne terapije.
  4. Poštovani, dana 01.11.2020. godine pretučen sam ispred kafića od meni poznate osobe, imam i svjedoka koji je bio sastrane i pokušao napadača odmaknuti od mene. Uslijed udaraca sakom u glavu i pada straznjim dijelom glave u pod, uzgubio sam svijest, ali me je napadač udario još 2 puta kad sam bio u nesvijesnom stanju.zbog udaraca dijagnosticiran mi je potres mozga, a zbog naknadnih glavobolja primljen sam na hitni bolnički prijem, gdje mi je istanovljeno dislokacija,išćašenje i nategnuće ligamenata i zglobova kralježnice. Također su mi popucali prednja 4 zuba (2 gornja i 2 donja) to je porkrpano, međutim više ti zubi nemaju funkciju jer taj materijal otpada ukoliko se nešto zagrize njima Prilikom napada oštetio mi je novu jaknu. Prije nego me je udarao izvrijeđao je mene i moje roditelje i prikazao nas kao lopove i nanio mi sramotu iako njegove tvrdnje nisu bile točne. Znam da za kaznenu prijavu imam 3 mjeseca da podnesem. Pitanje koje me zanima, pošto još imam 13 dana za podnjeti kaznenu prijavu, jel u kaznenoj prijavi osim prijave za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, moram odmah podnijeti i prijavu za kazneno djelo protiv ugleda i časti i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Također me zanima jel u kaznenoj prijavi moram navesti da tražim naknadu štete i novčanu naknadu, jer ne znam jel će državno odvjetništvo prihvatiti kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a onda više ne bih imao vremena za podnijeti prijavu za kazneno djelo nanošenja lakših tjelesnih ozljeda, kazneno djelo protiv ugleda i časti i kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija