Jump to content

Hoag

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Duboko se nadam da nije tako. Zar ja nemam nikakva prava na mir i tisinu? Sto da ja iznad njih si kupim utege i bacam ih na pod, to bi bilo uredu? Ne mogu u miru citat knjigu, gledat film, opustit se, dijete ucit ili pisat zadacu jer netko nam skace nad glavom kako se to njima svidi i jos namjerno provocira i udara sto jace samo da maltretira? Zar se ne mogu pozvat na zakon o vlasnistvu i drugim stvarnim pravima, clanak 110. imisije? Buka i vibracije, oboje trpimo.
  2. Vise je vlasnika i nema upravitelja. Drugi veci vlasnik koji ima tri stana koje renta je isto problematican. Tesko je u toj kuci ista uciniti, krov curi al nema tu nikakvog dogovora. On je u prizemlju i kaj bi on krov popravljao. Kad snjeg pada ako ga ja ne ocistim nitko nece. Uglavnom jako zabavno mjesto za zivot.
  3. Pozdrav svima! Imam problema sa susjedima koje nije briga za druge nego misle samo na sebe. Zivimo u starijoj kuci u kojoj su deke dosta lose izolirane od buke te se svasta cuje. Imaju dijete koje je cca 11 godina staro koje zna tolko skakat kad ima prijetelje da se meni u kuhinji zidovi tresu, doslovce se cuju case kako zveckaju ko da je potres. Zalili smo se vec nekoliko puta ali nista od toga. Zadnji put kad smo imali takvih problema pozvao sam i policiju koja nazalost osim razgovora nije u mogucnosti nista poduzeti. Prije nego sam zvao policiju otisao sam se pozaliti na sto uljudniji nacin sam mogao, ali to je samo pogorsalo stvari. To su bili udarci sto su jace mogli udariti i slicno se nastavlja i dalje. Barem jednom dnevno cujem posten udarac od njih, a cujem i puno manjih al jos uvijek glasnih udaraca kroz dan. Ono sto sad mene zanima je vase iskustvo, da li sudenje pomaze, sto sud moze uciniti i koliko to dugo traje? Ni oni ni mi nismo u najmu. Imam svjedoke svoje sogore koji su to dozivjeli a imam i susjede koji su jednako ludi ko i mi koji su voljni svjedociti. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija